zdravim chlapci obraciam sa na Vas s prosbou niekde v cechach vraj niekto brusi vacky na ostrejsi uhol vedel by mi niekto dat kontakt kto kde a tak vopred dakujem
13.47, 10. 5. 2010, odpovědětpreco ich chces brusit? zbrusit ti ich vie skoro kazdy dobry sustruznik z masinou ale kto ti ich pocementuje? na to sa kupuju origo vacky a nie upravuju sa ...zabudni
13.57, 10. 5. 2010, odpovědětTak to nevím,ale kdyby jsi chtěl vačky tak bych mněl jedny v cajku.
13.57, 10. 5. 2010, odpověděteagle je mimo:) kdyžtak www.tommutuning.cz www.cernohorskytuning.cz www.vackykrejbich.cz www.albrechtmotorsport.cz o tepelnou úpravu s eneboj, pánové to maj zmáklý... a odlitky VH občas ani nepotřebujou, protže palce mají hodně tvrdý
17.44, 10. 5. 2010, odpovědět:)))) len si daj na cechy robit vacku ... sak ty ju vyberes a nahresis sa :)))) pod do KE a ukazem ti jednu z fokusu na ktorej sa ucili bratri cesi :)))) ked nedoriesis chladenie a vybehnes nad 100 stupnov tak ju mozes vyhodit
20.23, 10. 5. 2010, odpovědětTen motor na to není dělanej akorát urychlíš jeho smrt kor jestli má najeto 200-300 tisíc jako všechny dovozový vylítaný auta.Ferrari stejně z toho ostrou vačkou neuděláš.
20.36, 10. 5. 2010, odpovědětpani dakujem za reakcie ale tie vacky nie su na alfu :-) ale na ine auto( swift gti) ale kedze mam alfu a pohybujem sa len po alfa forach tak som skusil ci mi nemozete poradit a vidim ze ano dakujem velmi pekne
7.06, 11. 5. 2010, odpovědět