teplota u alfa romeo ma byt po zohriati 90 stupnou a kolise plus minus 3mm podla jazdenia a okolitej teploty ... ventilator spina pri 102 st a nad 110 je to uz trosku vela lebo parafla ma bod varu 110 ... geometria sa nenastavuje lebo je dana karoseriou za predpokladu ze su OK vsetky dielce napravy. nastavuje sa iba zbiehavost kolies ...takze pri vymene ramien nieje nutne ist na gaometriu ak nechcete prispiet servisu a netaha vam to na bok pri pustenom volante.
15.29, 12. 5. 2010, odpověděta jaks na to prisel ze teplota kolisa +-3mm sto meril a nebo na to mas specialni merak a stou geometrii na tos prisel sam nebo ti nekdo radil co ja znam spoust aut kde se nastavujou odklony kol a to se radi do jake kategorije dokonce se u aut steluje aji aby ti jelo rovne a nejelo bokem a to patri kam co?
22.42, 12. 5. 2010, odpovědětpokial mas origo termostat tak je nastavene cidlo tak ze pre budik ti dava max do 95 stupnov aby si nespanikaril a pre rj ti pusta cely rosah aby spinalo vent pri 102 stupnoch ale teplota je bezne v lete okolo az do 108 stupnov a neprisiel som na to sam ale tak pisu soudruzi z italie v instucionne servicci. a geometriu neries lebo tam to je dane ramenami a iba ked menic cap riadenia tak nastavujes zbiehavost ... odklon je dany ulozenim a kasnou
22.55, 12. 5. 2010, odpovědět