neexistuje zla alfa ..existuje iba alfa o ktoru sa niekto alebo niekto pred nim nestaral alebo stocil kilometre ... ak chcete vozenie bez poruch a investicii jazdite peso :) nikdy si nekupuj za posledne peniaze drahe auto iba preto ze sa ti paci a je lacne ... a ked to urobis tak tu potom neplac
15.34, 12. 5. 2010, odpovědětdiky za poznatky, ale dalsi uz sem prosim nepis. Objevujes totiz znovu Ameriku...
17.09, 12. 5. 2010, odpovědětjo hold na svete jsou i dementi a ty asi patris mezy ne ze a nebo ze bys koupil alfu ktera ma neopotrebytelne soucastky tak to ses fakt moc dobrej ale nechapu proc sem chodis na fora kde se schazi lidi co maj alfy se spotrebnim sbozim a pokud ja vim tak nic nevydrzi vecne a kor na techto silnicich a poku vim tak tady nikdo neplace akorat ty sem chodi lidi kteri se prave o sve auta starji a chteji je mit v co mozna nejlepsim stavu tak si bez stou svoji nejlepsi alfou na nejaky forum kde jsou ti podobni a na tvoji urovni a nepotrebujou noc resit a muzes se snema bavit o tom jak mas super auto a ziti ostatni sou hrozni a vubec se nestaraj o svy mazle a neotravuj tady!!!!!!!!!
22.36, 12. 5. 2010, odpovědětja vas tu lutujem lebo 90 percent tu z vas ma nasrate v hlave ked vidim ako riesia problem na tychto autach ....ja totis tieto auta denno denne opravujem ... riesit opravu veci ako ramena rozvody spojka a ine podobne veci kde je dane ako sa ma co dotahovat a menit je trapne :)) potom tu pisete ze po 3 tisic km vam odidu ramena ked ich dotiahnete na fast prachovka na lozisku sa vyhrnie a uz tam najde prach a hned su v pici ale to parkam ako ste vy tazko vysvetlit radsej ich pomente 2x do roka ako by si si ich mal dat urobit niekomu kto tomu rozumie ty domaci kutil :))
23.00, 12. 5. 2010, odpovědětmerlyno mel by sis najit nejaky kurz ceskeho jazyka. to se ani neda cist, co jsi napsal.
23.17, 12. 5. 2010, odpovědětde campo: Super poznatky, pral bych si aby se vsechny autoservisy zacali zabyvat tim co pises, pak by to bylo super.
8.45, 13. 5. 2010, odpovědětno nevim vemte si třeba klasickej koncern když jedu kolem jakýkoliv oprvny vidim tam jenom je takže z tohodle úhlu pohledu vychází kolik 1 alfa v servise na 50 koncernů? akorád že u koncernu nikdo neřekne je ten se pořád mrví ale jak přijede alfa tak hned nojo zase alfa. když se nato podíváte normálně nezaujatě tak je úplně jedno jakou značku auta máte díly měnéte stejné protože dřív nebo později stejně nějaký díl odejde
9.28, 13. 5. 2010, odpovědětDe campo odkial si ? robis alfy ?
13.13, 13. 5. 2010, odpovědětde campo: aj mna by zaujimalo odkial si?
16.12, 13. 5. 2010, odpověděteste k veci .. verim vam ze je pre vas dost drahe kupovat origo veci ale tak su ceny nastavene z blavy a mi sevisi s tym nic neurobime lebo tak su ceny nastavene talianmi nakolko je tu slaba kupna sila --poliak ma lacnejsie nahradne dielce ako slovak a tak polsky dealeri chodia po origo servisoch a ponukaju alfa a fiat dielce podotykam originalne balenie za ceny o cca 35 perc nizsie... alfu a fiat robim iba v praci doma nemam na to ani jamu a ani zdvihak ... ale ak vam to pomoze dam vam tip na dielce origo za nizsie ceny aj ja berem odtialto len je dlhsia cakacka a co sa tyka oprav tak poradim ci mate ist do toho sami alebo radsej servis ale nezabudnite pokial pri uplatneni zaruky nemate doklad ze to montoval servis tak vas predajca nahradneho dielu posle do trubky :) a cely proces mozte opakovat od znova
19.05, 13. 5. 2010, odpovědětfor gondal .... alfu alebo fiat obycajny servisaci opravuju neradi je to pravda lebo pokial nemas na to kurz co vsetko a ako treba rozobrat tak sa najebes s tym jak pes :)) je tam totiz dost malo miesta a ked nemas sposob tak si to mozes hodit .. vw ma viacej miesta na opravu a ich staromoderne technologie sa nemenia prilis ...
19.10, 13. 5. 2010, odpověděthaha, info z prvej ruky, fajne :)
19.30, 13. 5. 2010, odpovědětno nevim všechno co zvládnu si dělám na autě sám snad jenom krom rozvodu a nejsem vyučenej prostě se toho nesmí bát : ) s tím protorem je to fakt třeba mazda co sem měl tam to šlo vše jak po másle nicméně s profláklou alfou jako šrot neni pravda otom si může každej říkat co chce kazí se úplně stejně jako každé jiné auto jen je to prostě rokama zažité hlavně u nás v čr a na slovensku
19.48, 13. 5. 2010, odpovědět