zdar ... chcem nalepit folie na SW a nakolko je moje SW cierne tak neviem ci dat uplne cierne folie alebo trosku priepustnejsie nech to nevyzera ako truhla .... co vy na to?
14.44, 16. 5. 2010, odpovědětje nám to jedno
14.47, 16. 5. 2010, odpovědětNezapomeň na bezpečnost. I když dáš lehce tónované nebude do vnitř tak moc vidět,ale ty hlavně uvidíš ven. Vlastní zkušenost,kdy jsem při odbočování přehlídl cyklistu. Naštěstí dopadlo vše ok.
20.17, 16. 5. 2010, odpovědětna zadek si dej jake chces,ale dopredu bych si dal ty nejsvetlejsi.mel jsem to uz na dvou autech,vsechny okna ty nejtmavsi a ve tme nebylo nic videt ven a za druhe policajtum se to nebude libit
20.21, 16. 5. 2010, odpovědětPar takovej foliaku ráno potkávám asi je to baví třeba v lednu při minus patnácti koukat staženým okýnkem na kruhači jestli někdo nejede:-))
20.23, 16. 5. 2010, odpovědětZatmavit ano,ale s rozumem.
20.36, 16. 5. 2010, odpovědětvsak ale v predu su , aspon u nas, folie zakazane. ja by som si dal akurat do zadu a na zadne sklo, cize 3 folie. a uvazujem s takym jemnym striebornym lookom, nech to je. mam striebornu.
21.03, 16. 5. 2010, odpovědětJá bych zase potřeboval někoho kdo by mi je sundal. V autě je tma jak v p*deli a hlavně v noci nejde dozadu nic vidět. Bohužel sundání = zničení vytápění na zadním okně :(
21.17, 16. 5. 2010, odpovědětno na predok nedavam folie nakolko je to zakazane max tak anti sun pas na celne sklo tak ze iba zadne dvere potom skla za zadnymi dverami a piate dvere ale asi dam jeden otien pred uplne tmavym aby zas som zachoval diskretnost lebo o to hlavne ide ..ideal by bol cele auto jemne tmave ale to by papiere sli do riti ..
22.06, 16. 5. 2010, odpovědět