Vie niekto poradiť akym spôsobom rozhýbať zadné brzdové valce bez toho aby som ich poškodil? Snažil som sa zistiť, čo mi píska na zadnej náprave, a keď som chcel demontovať dole strmeň hups? Nedokazal som zatlačiť valček dnu, aby som mohol zhodiť strmeň z kotúča.
16.17, 16. 5. 2010, odpovědětdo toho se netlačí s tím se točí.-))
16.19, 16. 5. 2010, odpovědětSuper a možeš to trošku rozviesť, nejaký detail a tak, súvetie.
16.36, 16. 5. 2010, odpovědětako sa ti deru platnicky, piestik sa vytlaca ale zaroven sa aj pootaca a pootacanim sa aj vrati dovnutra. odporucam ti prasa natlakovat vzduchom nech piest vystreli a potom vsetko vycistit, rozhybat a namazat. ak treba aj vymenit gumicky
18.20, 16. 5. 2010, odpovědětVďaka. Pokiaľ tomu dobre rozumiem, bez rozobratia to nepôjde. Asi bude jednoduchsie kupiť niekde starší strmeň - zrepasovať ho a rovno vymeniť.
18.24, 16. 5. 2010, odpovědětne ne o tom to nejni tam je to skrz rucni brzdu je tam takova jakob sroubovice ono je na to takovy specialni pripravel ,dej to nekomu do dilny a nebo to skus zatlacit velkejma sikovkama a zaroven at ti s tim enkdo otaci nejakejma klestema....kdyz uz jsem nemel jinou moznost taky jsem to tak rešil ale kupovat jiny se urcite nemusi,kdybys ho koupil starsi tak ho stejne budes muset zatlacit dovnitr a novy to je zbytecny jen kuly tomuhle ....ono si nejak poradis
18.31, 16. 5. 2010, odpovědětnejlepší to je dat automechanikovy at to udělá:-))
18.25, 16. 5. 2010, odpovědětne ne o tom to nejni tam je to skrz rucni brzdu je tam takova jakob sroubovice ono je na to takovy specialni pripravel ,dej to nekomu do dilny a nebo to skus zatlacit velkejma sikovkama a zaroven at ti s tim enkdo otaci nejakejma klestema....kdyz uz jsem nemel jinou moznost taky jsem to tak rešil ale kupovat jiny se urcite nemusi,kdybys ho koupil starsi tak ho stejne budes muset zatlacit dovnitr a novy to je zbytecny jen kuly tomuhle ....ono si nejak poradis
18.31, 16. 5. 2010, odpovědět