zdravim.. objavil sa u mna problem so startom. Ak auto stoji dlhsiu dobu nastartujem v pohode na prvy krat. Potom po par minutach jazdy, zastavim, vypnem, necham par minut stat - a uz sa nechyti. Rozsvieti sa kontrolka vstrikovania, nastartovat sa mi podari az v nasledujucich 30 - 40min.. Pocas jazdy, ziadne problemy. Po zbeznej prehliadke v servise mi nevedeli poradit, diagnostika nepomohla. Napada niekoho nieco ?
11.36, 14. 4. 2007, odpovědětahoj, popíš aký je štart auta po spomínaných 30min. ako to štartuje ci na 1x alebo po viacerých pokusoch. Inak diagnostika musí vypísať nejakú závadu ak Ti stále svieto kontrolka! Zatial tipujem vstrekovače !!!
18.36, 14. 4. 2007, odpovědětJe to snímačom polohy kľukovky robilo mi to tiež.
8.07, 16. 4. 2007, odpovědětAhoj Rado, spomínaš na základe svojich skúseností snímač polohy klukovky. Ja som absolvoval servis a už nemám na nich chuť vymenili by najradšej všetko čo sa dá a výsledok nikdy nie je ok. Mám problém pri štarte keď je motor zohriaty, myslis, že to bude aj vtedy snímačom polohy klukovky i keď za studena naštartujem na prvý krát?? Vieš odporučiť nejaký servis. Dik
13.22, 16. 4. 2007, odpovědětNa to že je ten snímač vťahu sme prišli len náhodou, bol som totiž vimazať svietiacu kontrolku airbagu. Vymazali sme závady z riadiacej jednotky a chcel som odísť ale alfa nenatočila. Asi po hodine, keď som už myslel že prenocuje v servise ,v pohode natočila. Neštartovala len vtedy keď mal motor asi 50-60 stupňov. Studená chytala v pohode teplá tiež. Na diagnostike to písalo chybu synchronizácie vačkového hriadela. Keď si niekde z okolia Trnavy alebo Nitry môžem ti dať číslo na pána čo robí auto mne.
16.19, 16. 4. 2007, odpovědětBlava, ale TT a okolie je naskok takže uvítam niekoho, kto má vzťah k alfám a nepovie mi rovno , že prečo som si také auto kúpil. Ak má aj diagnostiku a rozumie dieslom o to viac uvítam kontakt ak sa dá. Vieš mi povedať aj cenu za diagnostiku atd.? Dik
22.22, 16. 4. 2007, odpovědětAno, hláška Examineru je "koherence signálu fáze a otáček". Nebo tak nějak :)
17.22, 16. 4. 2007, odpovědětTen pán opravuje skoro všetko skús mu zavolať a dohodnúľ sa 0905/722 931.
13.36, 18. 4. 2007, odpovědětRado ďakujem
18.39, 19. 4. 2007, odpovědětPomohla vymena snimacu klukovky. Dakujem vsetkym za rady.
17.43, 19. 4. 2007, odpovědět