Zdravim, tak jsem byl donucen vymenit lanovod rucni brzdy na prave strane, akce probehla celkem podle ocekavani ovsem leve kolo (stary lanovod) brzdi vic nez prave (novy) Lze nejak stelovat kazde kolo zvlast? Ne tou matkou pod pakou brzdy? Dekuji
14.51, 26. 5. 2010, odpovědětTo by me taky zajimalo bo mi jedno brzdi vic jak druhe,ale asi se to steluje na praseti ne?
17.45, 26. 5. 2010, odpovědětNe nešteluje se to,vymenit lanko z jedny strany,tak to je .....při tom že cena lanka 300kč,a pak Alfa je srač
20.40, 26. 5. 2010, odpovědětto se mi nezda, proc bych menil lanko ktery je vpohode (stary) kdyz ta strana kde je stary lanko brzdi jeste vic nez ta s novym??
10.56, 27. 5. 2010, odpovědětup..
13.15, 30. 5. 2010, odpovědětOdpoved je nesmierne jednoduchá - lebo sa pridrháva a nejde tak volne ako lanko ktoré si vymenil tzn, ked povolis rucnu brzdu, nove lanko sa uvolni celkom , stare sa neuvolni celkom a vykoná kratsiu dráhu, ked to dospanujes aby Ti nove brzdilo lepsie, stare Ti zablokujem kotuc. Skus.... pred týždnom som kvoli tomu menil segmenty aj lanovody. na strane s povodným lanovodom si koledujes o prehriatie kotuca - mam to uz za sebou. prehrejes ho viac krát - budes menit aj ložisko. Alfa je fakt na hovno ked jej nedas co vyzaduje.
18.20, 3. 6. 2010, odpovědět