Nezávoďte s tím!!! Ještě jednou píšu NEZÁVODIT. Dnes jsem potkal v beskydských serpentinách (dobrý asfalt!!! zvu vás všechny, ať už jste z Plzně či Dupy) jedno zelené. Bože, to bylo ponižující. Ten mi dal za všechny Passaty a Octávie. Všechny je pomstil, Nejprv mě to hovádko chvíli nechalo, jelo plíživě za mnou. Pomaloučku, polehoučku. Potom už jenom kulomet z výfuku a předjel mě asi na hmm třiceti metrech v zatáčce a to ještě když jsem já jel NADORAZ!!! Ani nové gumy Dunlop mi nepomohly, ani perfektní stav moji Euro II kraksny, ani kolo rezerva pryč (-15Kg), ani vyplá klima....ani čerstvě vyměněná Selenia Racing, ani dnes vyměněné čepy a táhla řízení a nová geometrie....v zatáčkách jsem se cítil oproti tomu 1 000 000 hatchabacku jako kokotho ve Felicii.....ostuda! Ještě že jsem se na zbytku cesty serpentinama schladil na Passatu 2.0 Tdi..ten dostal za toho ZELENÉHO co proto.....a pro blbce: Byl minimální provoz....vpodvečer už jen pár motorkářů a my tři i s Prassnicí. Mám 1.8 TS 106 Kw.... Má někdo tip, s jakou 156kou na tu zelenou zrůdu? Hlavně nepiště 1.6 nebo GTA...haha
22.59, 28. 5. 2010, odpovědětJÁ VÍM že to není technický dotaz, ale jsem pořád v takovém šoku, že to muselo pryč..muselo to VEN!!!!!! Panebože, to bylo strašné....dnes jezdí hodně výkonných aut, ale tohle mi nedalo ani náznak šance. Minule jsem se dobře držel CLK AMG...v klidu v zatáčkách...jenom jsem se posmíval tomu kachnímu zadku, jak se pohupuje na nerovnostech, ale v zatáčkách se toho dalo držet....DALO.. Ale ten nový Focus...bez šance...ani náznak.
23.03, 28. 5. 2010, odpovědětTeď to čtu...aha...ono to má 300 koní..aha...a novou přední nápravu s delenou těhlicí a speciálně vyvinuté 19ky gumy....hmm, dobře..tak se chybička vloudila. Už to nechám vždycky přdjet, jestli to ještě někdy potkám.
23.11, 28. 5. 2010, odpovědětA NAKONEC: Ty zmíněné "závody" proběhly vždycky v místech k tomu vhodných a za minimálního provozu..ať mi tu nepíše nějaký strejda, že jako by mladejm uřezal ruce, že se má jezdit slušně... Jinak v těch beskydech od Frýdlantu až po bílou je nový asfalt..délka asi plus mínus 13 Km výborných esíček...plno motorkářů. S těmi problém není, těm člověk v zatáčkách ujede..ale ne ZELENÝM VĚCEM.
23.15, 28. 5. 2010, odpovědětuž se prober debile kde žiješ když tu furt píšeš nesmysly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tohle forum je o hovně každej dement tu píše hovna viz Kokotho vid ty demente nevyvynutej!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stará ti nedá tak se tu snažíš udělat nad svíma sračkama!!!!!!!!!!běž si ho honit za okno alfy 156 ubožáku!!!!!!!!!!!!!!!!
0.52, 29. 5. 2010, odpověděttaky nechapu co t tu pises!!!!!!!!!
1.13, 29. 5. 2010, odpovědět...marku,raději už neskákej z těch výšek,leze Ti to na mozek...
1.53, 29. 5. 2010, odpovědětfocus RS je v dnesnej dobe asi fakt jedina predokolka ktora este za to stoji. ta jeho nova predna delena naprava je fakt slusna a quaife medzi tymi prednymi kolesami pracuje takym sposobom ze sa rozum zastavuje. A to nehovorim o tom preplnanom T5 motore, ktory ma naozaj boost ako sa patri, je to svojim sposobom aj liek proti kachlovym motorom (dizle) ktorych vodici stale ziju v iluziach, ze krutiak moze mat len nacipovane TDI/JTD. Proti tomu focusu by si neobstal ani keby si mal 156 GTA Q2, keby si bol pod plnym plynom tak by ta sice nestihol tak obehnut v zakrute ako ta obehol, ale tiez by si sa nechytal, hold alfy uz to maju za sebou.
6.12, 29. 5. 2010, odpovědětSynku, ty máš úroveň učně s neukončeným prvním ročníkem....bohužel Alfy si díky nízké ceně kupují i hovada jako ty..debílek kolem osmnácti, co měří 170cm, panic bude bude do 32 let...víš co kámo? Dej mi mail a domluvíme se spolu na setkání...to myslím vážně...co ty na to? Ať je o jednoho zmrda, který dělá Alfám ostudu míň! Počítám s tím tvým kontaktem...souhlas? Můj je honysche@seznam.cz...domluvíme se a povíš mi to v reálu. Jezdím dost všude po republice, tak není problém. Ozvi se.
11.10, 29. 5. 2010, odpovědětTo jsi trefil dobře. Dneska už se rezignovalo do italské šestiválce, dávají tam nějaké australské...atd. Fiat už nikdy nebude investovat do specialit. Ještě mě napadlo, jak by si vedla stará 75ka s třílitrem. Kdyby byla poupravená motorově a měla 4x4...možná, by to v zatáčkách vypadalo jinak. Jinak ale sám vidíš, co to tu má za úroveň. Největší chyba AR 156 je NE zadírající se Twin Spark 2.0 ale to, že to je v čechách levné auto....jen u nás na ostravsku v tom jezdí 90 prcent hovada...synek debil s čepičkou s šiltem dozadu, co taktak prolezl tříletým učňákem a ted svým ksichtem plným jebaků zaplňuje diskuze otázkami: Nejede, co ma delat pyco, moja Alfa pyco nejede, moha alfa pyco se rospata na kusy pyco, kamaraďy, co mam delat, kde kupit levne to a to...sem socka a zmrd, nemam pyco na nahradni dily pyco....a takoví pak dělají ostudu u krajnice s odstavenou AR...mě se ještě nikdy nezastavila...ani moje 164. ani 156, ani 75!!!!!! Zmrdský server pro chudáky...
11.19, 29. 5. 2010, odpovědětco se děje že jsou tu všichni tak podrazdeny? Dokonce vyhruzky likvidaci a honeni si trika zavodenim.. Kluci jestli chcete nekoho zabit, jen tak dal! Pro zavodeni je okruh.. zajed si do brna nebo do mostu a tam se vyradis az az! Sice si zaplatis, ale nikoho neohrozis! Za zatacku nevidi ani schummacher! Tak doufam ze tyhle bourlivy leta prezijete ve zdravy! One love.. Bohuzel musim rict ze uroven nekterych prispevku je na povazenou..
13.26, 29. 5. 2010, odpovědětJdi si zavodit na okruh. A jestli chces konkurovat, tak jedine s GTAckem...
10.02, 31. 5. 2010, odpovědětto by to GTAcko muselo bejt prevrtany na 3.7 a mit quaife medzi prednima kolama, ale to taky nevim. ten novej focus RS je opravdova palba.
10.26, 31. 5. 2010, odpovědětpřes bílou je krásná cesta , ale závodní okruh to není! minulý týden jsem tama jel :-) pár aut jsem rozmetl na pár metrech, ale nezávodil jsem, na to je opravdu jen závodní okruh. Ten focus bych chtěl někdy potkat :-) pohrál bych jsi :-)
21.19, 31. 5. 2010, odpovědětS Ford Focus RS jsem neměl možnost porovnat ,ale s NISSAN 350Z ve zrychlení sem na tom byl stejně , jeli jsme sprint na 1/4 míle a moje 156ka 14,31s a Nissan 350Z 14,36s , rychlost v cíli skoro 160 km/hodinu..... na silnici moc často nezávodím , ale že by byl focus RS byl až zase tak rychlej ???
22.06, 31. 5. 2010, odpověděttak on Focus ma kroutak... narozdil od jeho X let stare 1.8TS :-) Treba to nekdy pochopi...
22.13, 31. 5. 2010, odpovědětJe tam 5 válec 2.5 turbo z Volva S40T5(305koní)+blow-off ventil
22.14, 31. 5. 2010, odpovědětNa okruhu v plným zátahu se spotřeba pohybuje okolo 40litru/100
22.17, 31. 5. 2010, odpověděthttp://www.tipcar.cz/ford-focus-rs---z-bestie-selmou-4374.html
22.18, 31. 5. 2010, odpovědětstejně bych se popral :-)
8.32, 1. 6. 2010, odpovědětBalanta: Co mas za Alfu? Jakou ma maximalku? Moje 2.4JTD jede 240kmh, ale na RS bych si asi netroufnul.
17.30, 1. 6. 2010, odpovědětA kdo by si trouf z 2.4turbonafta na 2.5 turbobenzín(305koní)???????????????????????????
17.46, 1. 6. 2010, odpovědětTurbonafta ma sice o neco nissi vykon, ale za to ma o moc lepsi kroutak kterej je v tomto pripade rozhodujici.
18.37, 1. 6. 2010, odpovědětAbsolutne VOBEC to neni o tom, naftaci by sa mali spametat ze krutak nie je vsetko zvlast ked mas vyuzitelne spektrum otacok cca 2-4tisic rpm co je proste malo. Samozrejme ze nejake nacipovane kachle co maju 200ps a 500Nm budu pocitovo tlacit jak benzinove biturbo ale snad tu nebude niekto natolko smiesny a presviedcat inych ze ked ma 200ps a 500Nm tak mu to bude lepsie alebo zrovnatelne tlacit jak turbobenzin 300ps a 440Nm, nech sa ten clovek zobudi. Podstatne je vyuzitelne spektrum otacok a krutiaci moment resp realny vykon na KOLESE, ktory ma benzin vdaka dlhsim prevodom a sirsiemu spektru otacok LEPSIE VYUZITELNY, nie nadarmo raz niekto mudry povedal, ze v motorosporte existuju IBA dva druhy motorov: atmosfericky benzin a turbobenzin. Nic ine.
7.45, 2. 6. 2010, odpovědětTen ford má 224KW, kroutící moment 440Nm v rozshu otáček 2300-4500.Z 0-100 za5,9s.Maximálka 263km/h
18.47, 1. 6. 2010, odpovědětTak vidis. Rozdil mezi maximalkou 240 a 260 uz neni tak velkej a na okresce ho stejne ani nevyuzije, takze by to vubec jednoznacny nebylo.
18.51, 1. 6. 2010, odpovědětTY MÁŠ VPŘEDU SAMOSVORNÝ DIFERÁK?? Ten ford by tě právě na okrskách vyplatil jak malýho kluka už to pochop.
18.56, 1. 6. 2010, odpovědět159 Q4 3,2L. to by na ty okrsky stačilo :-)
20.49, 1. 6. 2010, odpovědětSpíš Brera
20.52, 1. 6. 2010, odpovědětI když máš v té 159 Q4,tak by ses na toho fikuse na okreskách nechytal.
21.10, 1. 6. 2010, odpovědětjá myslím že ani tak nezáleží na autě jak na řidiči, hlavně bezpečně, a takové věci by jse neměli zkoušet na silnici, pouze na závodním okruhu :-)
21.32, 1. 6. 2010, odpovědětkokoto napisal riadne kokotsku temu a vy ste sa chytili teda :)))
21.44, 1. 6. 2010, odpovědět