Čau,poradí mi tu někdo.Kolisaj mi otačky motoru,klapka čištena,ale furt občas kolisaj?To bude chtit naky zakladní nastavení?A nebo novou klapku?
22.49, 6. 6. 2010, odpovědětTak ono to nemusi byt sposobene len klapkou ale moze to byt trebats vaha vzduchu... ale viac o tom je popsano v sekci -doporucujeme->technika...
23.09, 6. 6. 2010, odpovědětJojo dík,vaha je nova.
19.30, 7. 6. 2010, odpovědětMožná ti to pomůže SFcuore: Re: za studena se dusí a škube Zdravím páni, prečítal som si to všetko čo Ste tu popísali....85%ˇludí, menilo sviečky, vahu, lambdu a neviem čo všetko....neskušali ste nahodou zistiť, či niekde za vahou vzduchu až po sa motne sanie vam niekde neprisáva vzduch? ci nahodou niekde nie je praskuta gumova hadica za merakom vzduchu????skuste popozerať či nemate niekde volne podtlakove hadice, či vam to neprisava vzuch... napriklad ja som menil vahu sviecky, rozvody podla origo pripravkov, vycistena klapka skrtiaca, 2 x diagnostika u 2 servisov nezavisle od seba a auto stale zle startovalo, jak studene tak aj teple.. nakoniec som mal prasknutu manzetu na sacom potrubi za vahou vzduchu....a ide normalne, nekolisu otacky nevynechava, startuje normal... 21.41, 28. 5. 2010, odpovědět Swarz: Re: za studena se dusí a škube Pod toto sa podpisujem, mne napriklad salo falosny vzduch z vadneho brzdoveho valca. 9.07, 1. 6. 2010, odpovědět Pavel: Re: za studena se dusí a škube měl si pravdu,problém vyřešen. byla prasklá menžeta na sacím potrubí za váhou vzduchu. už jede normálně a nedusí se za studena. tak jsem všechno měnil zbytečně,stačilo pořádně zkontrolovat sací potrubí. no nic aspoň mam vše nové a na čas mám pokoj.
6.53, 11. 6. 2010, odpovědět