Zdravim, panove mam takovy problem s alfou...nejak spatne to radi, zpatecka jde vetsinou prez zuby a jednicku atd skoro nejde zaradit...koukali sme na to v jednom servise a zkusili sme odsavackou odvzdusnit hydrauliku spojky...to se nam sice povedlo ale po par zmacknutich pedalu je to opet ste...jo a pedal spojky se po zamacknuti nevraci do puvodni polohy ale zustane v polovine...Nemate nekdo podobnou zkusenost?objednali jme pist ktery je uvnitr auta u pedalu, mechanik si mysli ze tam nekde bude nasavat vzduch...to je jedine co nas napadlo...A dalsi problem je, ze kdyz nastartuju tak motor jen s velkymi komplikacemi udrzi otacky volnobehu, nekdy se zakucka a zdechne. Po zahrati a rozjeti, uz motor funguje celkem normalne, akorat pri brzdeni a zmacknuti spojky se tak nejak chove jako po startu...a s tim si fakt nevim rady, podtlak drzi, vaha vzduchu nova...budu rad za jakekoliv navrhy :o) dekuji (jo a je to 1.6 TS rok 99)
9.31, 11. 6. 2010, odpovědětjo a taky sem se chtel zeptat jestli nevite kde se daji sehnat levne svicky denso iridium.... :o) diky
10.06, 11. 6. 2010, odpovědětAhoj,taky sem s tím měl teď problém.tím odvzdušňovákem sem tam nacpal kapalinu zpět,pedál se zvedl a funguje bez problémů.Ale důvod proč se tak stalo bude nejspíš tím interiérovím pístkem.Jak jinak by se tam dostal vzduch a nebo jak jinak by se ztrácela kapalina.měj se:-)
14.06, 11. 6. 2010, odpovědětTu spojku jsem řešil stejně! Vyměnil jsem celou spojku a v poho! Bylo to spojkovým ložiskem, plus přítlačák už taky byl načatý. S tím, že ti to kucká, to jsem měl podobné a bylo to svíčkama...koupil jsem nové (Bosch) a dobrý. Ale půjdu do NGK bo Denso jsou drahý. Ale každopádně se koukni, jestli někde nenasáváš falešný vzduch! Stačí i ta krabice s filtrem a je malér. Většinou to ale bývá spona za váhou nebo celá ta trubice! Já ji měnil + váhu vyčistila už přes dva roky klid...teď zase řeším jiné věci :-(
18.28, 11. 6. 2010, odpovědět