Ahojte Mam problem, na mojej AR156 2000(pred Facelift) ked si nastavim fukanie na telo(uplne lava pozicia kolieska) tak nic sa nedeje(resp mam dojem ze trocha fuka na nohy) Ostatne pozicie idu absolutne bez problemov(s vynimkou fukania na nohy+telo kde zas len nohy) Takisto fukanie na sklo a pod. Sila fukania je bezproblemova takisto aj teplota(ci uz tepla alebo studena) jedine co je problem ze neviem rozbehat fukanie z tych nastavitelych prieduchov na palubovke, skusal som ich aj otvorit aj zatvorit, vzduch nejde zo ziadnych ci uz lavych, strednych, pravych. Ale pri tom takisto bez problemov fuka z bocnych na bocne sklo Neviete kde moze byt problem? Dik
19.17, 14. 6. 2010, odpovědětzasa tie nestastne klapky poohybane zadrete
20.50, 14. 6. 2010, odpovědětjo, a mam automaticku klimu
22.03, 14. 6. 2010, odpovědětnikto?
22.26, 16. 6. 2010, odpovědětno je to tak ze vo vnutri tunelu kurenia je klapka ktorou hybu servomotorceky,na pravej strane pod skrinkou a ta klapka sa casom a teplom pokruti a zasekne v urcitom bode a potom to znamena ze ti nou motorky nepohnu a fuka to inde ako ma.mne to nefukalo vobec na sklo tak som to porozoberal,motorky fungovali a ta klapka bola zadrhnuta.tak som to podlozil tak aby sa mohla hybat a je to ok.pozri si to.ta klapka je pod stredovym vetrakom pod oknom su tam dva indusaky myslim das tu mriezku dole a pozeraj ked prepinas ci sa hybe alebo niekde sekne.
23.21, 16. 6. 2010, odpovědětdakujem, pozriem a dam vediet
20.42, 17. 6. 2010, odpovědětok kukni a napis
12.29, 18. 6. 2010, odpovědětDobrý deň, mám podobný problém s klapkou ktorá reguluje smer fúkania. Motorček som odmontoval funguje bez problémov, ale tá klapka sa zadrháva. Čítam tu že ste ju nejako podložili tak aby sa mohla hýbat a potom to šlo. Neviem si predstavit ako a kde ste ju podložili??? Mohli by ste to nejako vysvetlit? Bojím sa že budem musiet rozobrat celú palubovku.
7.33, 17. 10. 2013, odpovědětTakze to bolo tym ze klapky boli plne bordelu, vycistene, a funguje ako ma :)
20.48, 25. 7. 2010, odpovědět