Zdar Chlapi,už jsem zoufalý ze servisů. Něco mi klepe od levého kola,v servise řekli že je to spodní rameno tak jsem si je sehnal a nechal je vyměnit i s horními,pak mi volá že je třeba udělat i stabilizátory, tak je zrobil a pak ještě že to pořád bouchá tak že sežene takové ty gumy na stabilizátor že by to mělo pomoct. Přijedu pro auto a vše je vyměněné a pořád beze změny. 6e prý bohužel ale výměna tý gumy nepomohla že prý nový stabilizátor.Je to možné aby se musel celý měnit? On za něj chtěl 9000 což je pro mě docela na mašli. Koukal jsem tu a spousta lidí to opravuje samo ale každý jinak. Nevíte nějaké řešení nebo cokoliv.Klído pokud ty podvozky znáte a chtěli by jste se do toho pustit budu rád a přijedu skoro kamkoliv. Samozřejmě zaplatím.
19.41, 16. 6. 2010, odpovědětTo se posral s tou cenou za ten stabik.Vždyť v autorizáku stojí novej kolem 5-ti litrů.
19.45, 16. 6. 2010, odpovědětČau, nevím, nejsem nějak extra znalí, ale nemůže to klepat homokyneťák??
19.59, 16. 6. 2010, odpovědětco to je za servis?
20.00, 16. 6. 2010, odpovědětzáleží jak to klepe taky můžes mít jenom hnutý nevyvážený kolo nebo taky na jednom místě sedřenou pneumatiku (neni rovná po celém obvodě) jinak ta cena 9t. je hodně out za to máš komplet balení na celé auto :D, pokud máš ramena nové tak bych se přihláněl k homokynetaku a nebo náboji neni nejaka vule kdzy mas auto zvele a zahybas s kolem?
20.07, 16. 6. 2010, odpovědětnebo taky jeste sedi ti ulozeni tlumice?
20.20, 16. 6. 2010, odpovědětBy Mě zajimalo jak to klepe. A jestli ti mněnily ty gumy na stabilizatoru. Musí se totiž sundat náprava. Jinak je to super zábava. Muže to taky klepat silemblok motoru a spousta jiných věcí.
20.31, 16. 6. 2010, odpovědětČus taky ti ten stabyk mohly špatně vystředit a klepe o nápravu kámoš to tak měl ale spyš to vydim na uložení tlumiče ložisko v kole bys při jízdě poznal a hučelo by.
20.35, 16. 6. 2010, odpovědětpodle mě je měnit stabyk blbost je to jen kovaná ohlá kulatina na ní nemá co klepat klepat mužou jen mechanicky pohyblyvé části tyčky stab. si měnil ty taky často odházejí.
20.55, 16. 6. 2010, odpovědětkubus je vidět že asi o tom nic nevíš stabík je ohnutá trubka která je přišroubovaná přes gumy k podlaze a ty se vymelou takže asi tak
20.58, 16. 6. 2010, odpovědětměl bysis to přečíst než začneš něco psat gumi stabyku mu menily tak asi tak:)
21.02, 16. 6. 2010, odpověděta víš že se dělají dvě ruzný velikosti púodle pruměru ?
21.07, 16. 6. 2010, odpovědětjo vym měnil sem si je stači si změřit stabyk a podle toho je koupyt a to že se musi popustit náprava je pěkna drbárna a i tak je tam přístup za trest a ja tam navyc měl ještě ty slysovaný domky co nejdou od sebe oto huř šly ven kámuš má o 2 roky mladší a už je měl dělený:(
21.15, 16. 6. 2010, odpovědětja sem to dal udělat mechanikova a raději sem šel na pivo
21.17, 16. 6. 2010, odpovědětno ja nemam penez na zbyt tak se místo pivka hrabu v alfě:) za rozvody chtěli jen za práci 3500kč nebo i vyc podle náročnosti že prej je to stary auto a že natom pude vše blbě povolit a ja je měl za odpoledne hotový a navýc spolíhat se na to že tam daj to co zaučtujou se už vdnešní době moc spolíhat nedá:(
21.23, 16. 6. 2010, odpovědětJa zas říkám když chceš koně musíš mít i na oves:-)
21.42, 16. 6. 2010, odpovědětnj ale dyš tu pořát čtu jak to komu kde v servise dodrbali tak už si to fakt rač udělam sam:) ale jak řikaš vše je o penězích:)
21.56, 16. 6. 2010, odpovědětooo tak to su uz potom ine znamosti... respekt :)
22.29, 16. 6. 2010, odpovědětno tak to se máš to bych bral taky takovejch lidi je dnes malo:( zmámej má kamoše mechanika a ten ho brutalně podal na dílech měl mu tam dat komplet podvozek trw a přitom mu tam dal věci z polska kery tam ani pořádně neseděli a přišel na to až na geometriji protože měl venek na platno a zevnitř novy gumy dobry kamoše si čovek musi držel ale fakt jen dofry:(
22.39, 16. 6. 2010, odpovědět