Zdravím, tak moje řemenice klínového řemenu je zralá na odpis... mám na mysli tu velkou na klice... jak má to gumové mezikruží... a teď se mi naskytla příležitost ji nechat "opravit", spočívá to v tom, že jeden zručnej chlapík vysoustruží jakoby ten gumovej mezikus ze železa a vlisuje se mezi ty dva původní kusy a jeste COčkem pojistí... prej to takle dělá na hodně aut... A dokonce i vím, že se dají už koupit na HDička přímo v krámě celoželezný řemenice. Ale na druhou stranu si říkam, ze ten gumovej mezikus je k něčemu dobrej... ale nechce se mi vyhodit 5tis kč za novou řemenicu... taky sem nasel nějakou nejlevnejši CORTECO asi za 2tis kč... ale zase si říkám, aby to nebyl nějakej sráč, co se mi za rok rozsype... myslíte, že by to nijak extra nevadilo, nechat ji udelat celou tvrdou? díky za připomínky...
23.11, 16. 6. 2010, odpovědětJa jsem mel presne tzo same a i jsem ho stejne vyresil a uz rok (cca 17 tis km) s tim jezdim a zatim bez problemu tak nevim ale je to vsechno na tobe a na tom kolik mas penez ;-) jinak hodne stastnych km
23.37, 16. 6. 2010, odpovědětJá bejt tebou tak ji raši koupím, ten gumovej kus je tam kvuli vybracím na klikovou hřídel.
8.05, 19. 6. 2010, odpovědět