nazdar, viem ze sa pise o tom vela ale nenasiel som nic co mi pomohlo.preto sa pytam ci niekto nevie preco mi za jazdy pri pridanom plyne trha motorom akokeby som pridaval a uberal plyn. par krat som isiel na doraz z naftou, nemoholsa zaniest od bordelu pal.filter???? ale robi to len pri nizkych otackach.dik martim
10.40, 20. 6. 2010, odpovědětto robi aj mne. ze to moze byt cerpadlo. filter som menil a neprestalo to. na cerpadlo nemam cas :-( Ale lezie mi to riadne na nervy, hlavne po meste
17.34, 20. 6. 2010, odpovědětNa diag skontrolovat tlak paliva na volnobeh. Musi byt 300 barov.
18.33, 20. 6. 2010, odpovědětCukání při částečném zatížení způsobuje většinou neuzavírající nebo špatně těsnící AGR ventil.S tím může být spojen i nepravidelný volnoběh nebo i částečně nižší výkon.S tím bych asi začal.čau.
18.57, 20. 6. 2010, odpovědětvymenil som tesniacu gumicku na regulatore tlaku paliva na cerpadle,toto nepomohlo, odpojil som vahu, nic sa nezmenilo. inac ked som odpojil vahu auto islo uplne rovnako ako s nou. otazka znie, na co tam potom je???este ten eger, zaslepil som ho, zatial neviem lebo auto ma moja draha. inac nema niekto navod ako sa da vycistit eger??? uz som ho mal v minulosti vonku ale neprisiel som na to ako sa rozobera,dik
17.05, 22. 6. 2010, odpovědět