Prosim o radu : po preradeni na 5.prevodovy stupen sa mi vzdy rozblika kontrolka selespeedu. auto ide normalne akurat kontrolka stale blika a cas od casu pipa co je otravne. po dlhsej jazde cca viac ako 100 km uz kontrolka neblika, po zastaveni je to spat. oleja je dost. vie mi niekto poradit ? dakujem
21.10, 20. 6. 2010, odpovědětnikto s tym nema skusenosti ?
22.35, 21. 6. 2010, odpovědětdiki moc, fakt. ked tu nejaky debilko na forum napise prispevok s titulkom "alfa je shit" tak prispevok ma za par dni desiatky prispevkov a rekacii ale ked niekto normalne poprosi or radu tak bez uspechu :(
20.39, 23. 7. 2010, odpovědětAhoj! Dělá mi to to samé. Zajímavé,že jen,když je vlhko.V květnu,když lilo a lilo,tak si kontrolka problikla a na 5 píp píp. Stačilo přeřadit dolů,nebo to chvíli ignorovat a pípání i kontrolka zmlkla. Od toho května ani jednou. Někdo mi tu radil,že může být vlhkost na nějakých el. konektorech,mělo by stačit ůdajně rozpojit a vystříkat kontaktolem.Samozřejmě jsem prvně zkoušel dolít kapalinu do nádržky do blatníku,ale kapalina prakticky neubývá,doqe87+wlowwil jse snad deci a když čerpadlo natlakovalo,tak byla kapalina(přebytečná) pod blatníkem. Nechám to ještě napíchnout na diag a jsem zvědav,co mi to ukáže,ale myslím,že to bude totál prkotina-hádal bych ty konektory. Uvidíme.
9.11, 25. 7. 2010, odpovědět