caute potreboval by som poradit s mojou alfickou siel som tak 100 km/h a zrazu mi sklblo alfou ako keby som zabrzdil a po 300 metroch pri odbocovani mi uplne zhasol motor. odlacil som ju asi 200 metrov a potom opat naskocila moze byt prolem s palivovym cerpadlom alebo co tomu moze byt?dik za radu
0.03, 24. 6. 2010, odpovědětSnímač otáček klikové hřídele.
19.06, 24. 6. 2010, odpovědětdiky za radu uz je to v servise tak som zvedavy co mi tam povedia potom naisem ako som dopadol!
21.45, 24. 6. 2010, odpovědětSnimač si nemyslim, ten spis dela to, ze to nejde nastartovat... za jizdy to bude spis malej tlak na railu ( KO bud cerpadlo nebo nejakej vstrik popripade vstriky)
22.50, 24. 6. 2010, odpověděttohel mi udelal asi 3x behem roku tak sem zvedavej co reknou v servisu protoze jestli to je fakt cerpadlo nebo vstrik ci vice tak to teda by bylo nemile
11.27, 25. 6. 2010, odpovědětcavko... mam 1.9 a pomohlo - vycistenie nadrze a celeho systemu privodu paliva a vstrekov. skratka bordel v nadrzi... skusal som celu elektriku, riadiacku, nikdy nic nepomohlo. myslel som ze by to mohol robit cip ale ani ten to nebol. mam k turbu pridany kompresor tak som skusal aj toto a na valcoch som meral zmes...potom vsetky cidla a samozrejme vahu vzduchu... nakoniec to bolo to co by som nikdy nepovedal. - ked som vymenil palivovy filter isla ako nova. ale po 200 km zase zhasinanie. tak som vykuchal filter a bol tam sajrajt. tak daj novi filter a stary si kuchni aby si to videl... takze dolu sedacky a hor sa na cistenie nadrze. je to zdlhave ale pomoze. tie chemicke sracky na cistenie ani nemusis kupovat ak to je zahnusene tak to nepomoze... vela stastia a trpezlivosti... budes potrebovat :) CSAR
12.11, 28. 6. 2010, odpovědětzdravim vas takze bol to snimac otacok klukovej hriadele ale rovno mi uz aj menili vahu vzduchu takze zatial je vsetko v poriadku ! mne auto slo tak 15 kilometrov a potom jednoducho skapalo mali to na autodiagnostike takze uz by to malo byt v pohode
12.12, 28. 6. 2010, odpověděta este dotaz... ak ides na malom plyne po rovinke tak to nerobi? iba ak jej zoslapnes plyn vtedy zhasne? alebo hore kopcom... skratka vtedy ked potrebujes vykon?
12.13, 28. 6. 2010, odpovědět