zdravim,chtel jsem se jen zeptat mam 156 1,8 TS r.v. 98,auto jezdi tak nejak v pohode ale mam problem s otačkama pri volnobehu kdyz zaradim neutral tak mi otačky začnou litat nahoru a dolu a to v rozmezi pouze od cca 500 až po 1000 nevim co s tim poradte nekdo co to muže byt diky moc
13.59, 19. 4. 2007, odpovědětmůže ti pomoct, reset, vyčistit váhu vzduchu, vyčistit sání, vyčistit škrtící klapku. může to bejt, jen chyba v řj, špatná váha, špatnej krokovej motorek v škrtící klapce, ucpanej filtr vzduchu, termostat, lambda, variátor...a když na volnoběhu přidáš ani pak si to nesedne, to mi většinou pomohlo, a zasraná byla váha vzduchu.
14.04, 19. 4. 2007, odpovědětJá bych začal vyčištěním a promazáním škrtící klapky. Už jsem se s tím smířil, že je třeba tak 2x za rok vyčistit. Pomohlo vždy. Krokový mtor nemůže klapku přesně nastavit, protože klapka zardhává. Potom poskakuje kolem správné polohy na jednu i druhou stranu.
14.31, 19. 4. 2007, odpovědětjjo taky jsem měl ten problém...vyčistil jsem celé sání,váhu vzduchu a škrtící klapku a vše je ok.
14.44, 19. 4. 2007, odpovědětno bohužel si to nesedne zkusim teda udelat to co mi radite a uvidim diky oc za radu...:o
22.37, 19. 4. 2007, odpovědět