zacina mi kolisat volnobeh na JTD a to az tak ze sem tam aj zdochne motor .. mal niekto taky problem? a co to bolo?
19.57, 28. 6. 2010, odpovědětvaha vzduchu.. skus ju odpojit a ked to prestane kolisat tak to je to
20.06, 28. 6. 2010, odpovědětmotor ma dobry tah a nedymi no jakmile medzi preradenim rychlosti dovolim motoru klesnut pod 1000 otacok tak az zdochne resp zastavy sa na 500 a vybehne vyssie a zas kolise hore dole od 500 do 1000 cca
20.12, 28. 6. 2010, odpovědětjá měl neco podobneho. KOlisani jak ty alezdechalo to kdyz jsem brzdil motorem. Mel jsem udajne nejake necistoty ve vysokotlakem cerpadle a po jeho vycisteni chvili klid a pak znovu. I kdyz jsemmel filtr asi 4 meisce stary tak jsem koupil nafotovy filtr novy a od te doby mam klid. Je pravda ze po vymene jsem ujel asi 100km nez to prestalo ale od te doby opravdu klidecek.
11.45, 29. 6. 2010, odpovědětno presne tak sa to sprava a aj ja mam podozrenie na snimac tlaku nafty dnes napr to bolo vsetko ok az na cca jedno zdochnutie ale drzalo sa to ... som zvedavy co bude dalej. Tebe cistili cerpadlo? Alebo iba snimac tlaku? Ja mam filter novy cca 3000 k km ale po jeho vymene som si vsimol ze motor ked sa zohreje startuje dlhsie ako predtym ale za studena naskoci hned ... kurnik som sa lakol ze to bude strek ..repas cca 6000 sk jeden
19.58, 29. 6. 2010, odpovědětjjj, meli rozebrane cerpadlo (vysokotlake) a pak jsem vymenil ten filtr. Já mohl mít na tom filtru nalítáno tak 6000km...
6.42, 30. 6. 2010, odpověděta na filtri si nasiel nieco viditelne co mohlo sposobit znecistenie? po vymene toho filtra to uz nerobilo? alebo uz po vycisteni cerpadla to nerobilo?
14.55, 30. 6. 2010, odpovědětpocuj a ked ti menili filter pred tym nemal si to ze za studena to naskoci skor a za tepla musis viacej tocit? ja od v tedy za tepla dhsie startujem cca 3-4 sek ..za studena brink a uz fici motor. skusim vymenit filter ... aku znacku si mal predtym? a teraz myslim toho filtra
17.40, 1. 7. 2010, odpověděttak me to vzdy skocio do vteriny. A menil jsem si ho za Filtron a mel jsem filtron. Nejak nejsou prachy na jiny filtr ale jestli to udela jeste jednoumenim znacku... Ono to auto byl dovoz Italie a predhcozi majitel lil asi divne naplne... OStrikovace jsem pul roku cistil nez se prestaly ucpavat, v chladici to melo nejakou divnou hnedou bravu... Takze se obavam ze ta nafta co v om predtim byla byla asi hnus tak mozna proto ten filtr... Taky jsem pak cistil to sítko na cerpadle v nadrzi a i to bylo dost zasrane.
8.18, 2. 7. 2010, odpovědětnod ik za info :) snad to zmaknem ...filter som uz kupil a este by som ta poprosil kde najdem to sitko na nadrzi a ci je to zlozite vycistit ..dikes
9.04, 2. 7. 2010, odpovědětmam pocit ze mi to uz robieva iba ked mam klimu pustenu .. bez klimi drzi pekne voplnobeh a nezdochyna ...asi to bude tym ze na volnobeh tlaci cerpadlo menej nafty a je to tam fakt zanesene sajrajtom
9.06, 2. 7. 2010, odpovědět...sitko je priamo na čerpadle nafty,jeho vonkajšej časti do ktorej je teleso vlastného čerpadla vmontované.Zanesenie toho sitka robí neskutočné problémy, že diagnostika Vám vypíše 5 závad len o tom sitku nepovie nič.Ja som to sitko v minulom roku zrušil a odvtedy mám pokoj.Spolieham sa na palivový filter, ktorý je ďalším lapačom prípadnej nečistoty pred vstupom na VT čerpadlo.Spomínané sitko na čerpadle nemá ani 1/1000 kapacity palivového filtra.
9.58, 2. 7. 2010, odpovědětved to ze ziadna chyba nieje zapisana v ecu co by nasvedcovala tomu. chcelo by to foto kde to je nech to nehladam ako ihlu v kope sena ... potom ked savymeni filter a vycisti sitko naskoci auto hned alebo treba odvzdusnit system? ako na to?
10.03, 2. 7. 2010, odpovědětcidlo tlaku nafty je ok cistucke ziadna spina vymenene za druhe a aj tak otacky kolisu do piceeeeeeee uz mam nervy z toho
0.16, 3. 7. 2010, odpovědětdnes som rozobral cerpadlo v nadrzi ziaden kal tam nebol na sitku sice trosku bolo malinkych mikrocastic ale nic vazne si myslim dalej som prefukol dopravnikovu hadicku a aj prepadovu k jemnemu filtru. vymenil aj ten filter a poskladal ... no chvilku to kolisalo a potom prestalo ... skusal som aj bez klimi a aj s klimou ... pri vyhodeni rychlosti a dojazde volnobeh spomalil na 1200 a potom jemne ako ma dobehol na 850 cca a pekne drzal uvidim co bude dalej ale motor ma aj iny zvuk na volbnobeh momentalne si pekne pradie ba dokonca by som ani nepovedal ze je to diesel ... predtym mal taky kovovejsi zvuk ako keby jeden valec klepal ... tak hadam uz bude pokoj lebo koli tomu cerpadlu aby som ho dostal von na SW cku som musel rozobrat zadne sedadla tapacira a ine kktiny
18.41, 3. 7. 2010, odpovědět