Chtěl bych se zeptat na zkušenosti a postřehy jestli má někdo předělanou alfičku na plyn... Mam 156 1,8TS vím je to trochu hřích to předělat na plyn ale muj mesíční nejezd je 2,5-3 tisice km.. kdyz jsem ji kupoval jezdil jsem do tisíce kilometru za mesíc tak mi ta spotřeba nevadila.. ale tedka začínam hodně uvažovat na lpg.. jak to bude se životností motoru? Co jsem tak hodně slyšel tak prý není dobré předělávat na lpg jak ma hodne najete že pry se muže uvolňovat karbon.. někdo řiká že to je blbost..tak nevim
13.43, 3. 7. 2010, odpovědětNazdar, ja mám alfu 156-ku na plyn a všetko je úplne v pohode. Mám sekvečne LPG, nepocitujem stratu výkonu a môžem jazdiť aj v nízkych otáčkach. Ja si myslím, že tým nič nepokazíš ked si to dáš na plyn. Ja mám 2.5 V6-ku a priemernu plynu mám 11 litrov...super..
17.46, 3. 7. 2010, odpovědětPlyn je super a to ze to skodi motoru su zvasti..pokial je to spravne nastavene a zostavene odbornikom. Pokles vykonu je max cca do 10% ak je to idealne nastavene...a nieje to ani citit. Ja mam vlastnorucne prerobenu 1.8 na plyn.
18.52, 3. 7. 2010, odpovědětUrčite si daj urobiť sekvenčne splynovanie. Ja mám Autogaz ac a nemám problém. Keď si prepneš na benzín, tak absolutne ten prechod nepocitiš.
13.42, 4. 7. 2010, odpovědětA cena takej prestavbi na lpg.Napriklad 156 1.8 ts rv.98 ?
18.15, 13. 6. 2011, odpovědětkludne to toho chod , cena takej prestavby je 1200 E , hovorim o sekvencnom LPG. jA to mam tiez vo svojej 2,5 V 6 a hlavne ca sa mi paci ze mozem motor vytacat hodne , hodne vysoko bez ohladu na spotrebu.
23.19, 15. 6. 2011, odpovědětpokud to chceš na plyn, tak jedině se systémem vap saver, tzn., že máš přimazávané ventily a nepodpálí se ti tak rychle jak bez systému vap saver, nějaké zkušenosti s m ontáží plynu mám, mám na to přímo i školení a certifikát a montuji autogaz cz, přijde mi jako jeden z nejpropracovaňějších i když není nejlevnější, ale neměl jsem s ním žádný problém, je to vlastně jednotka autogaz cz, reduktor je tomasseto a multiventil včetně plnícího ventilu je taky tomasseto, což je italský výrobce, nádrž montuji místo rezervy
19.38, 16. 6. 2011, odpovědět