moja 156 sa asi total zblaznila. ked potiahnem rucnu ani nie po prvy zub a zopakujem to viac krat za sebou, tak mi zapne zadne hmlovky!!!!! Niekedy na druhy pokus ich zapne, inokedy ani na desiaty ich nezapne. Ale co to akoze ma byt???? co bude dalej?
22.05, 3. 7. 2010, odpovědětsorry ale neda mi sa nezasmiat :) dufam, ze svoj problem skoro vyriesis
3.42, 4. 7. 2010, odpověděthmlovkove gombiky mas v plaste vedla rucnej tak logicky chyba moze byt len tam. treba to vybrat a pozriet sa na konektory alebo ci nie je predraty kablovy zvazok, ak nahodou opiera o mechanizmus.
9.30, 4. 7. 2010, odpovědětP@CO tiez som sa riadne pobavil ked som na to prisiel. PETER dik, skusim to pozriet. ale asi sa k tomu dostanem najskor v piatok.
17.07, 4. 7. 2010, odpověděttaky to vidím na konektory
17.37, 4. 7. 2010, odpovědětještě by to mohla být nějaká kostra, mně se jednou při sešlápnutí brzdového pedálu rozsvítila kontrolka zadní mlhovky a bylo to kostra na brzd. světlech a na 155 se přezkřípaly kablíky v takovým tom husím krku na víku kufru a různě se propojovaly a svítilo vzadu všechno možný, tak na to můžeš taky mrknout, hodně zdaru
20.54, 6. 7. 2010, odpovědětno zbohom. pozriem tie konektory, ci tam nieco nebude. ak tam nejdem nic, tak na to kaslem. nemam chut a ani cas kvoli tomu pol auta rozobrat. a moj mechanik na take kokot.ny nema cas
15.13, 10. 7. 2010, odpovědětno on velmi dobre vie, preco to nechce robit
23.34, 10. 7. 2010, odpovědět