Ahoj Všichni. Vím že tu už bylo probíráno různé klepání a nejlepší rada je nechat to poslechnou odborníka, ale přesto... Při nastartování se ozve zaklepání, jen velmi krátké. Potom už nic. Motor musí byt studený, při teplém startu vůbec nic. A je to opravdu jen vteřina. Jako kdyby to klepalo, než se dostane olej nahoru. Může to být variátor?? Mám 2.0TS. Díky
20.55, 19. 4. 2007, odpovědětMohl by to být některý z hydroštelů (než začne tlakovat čerpadlo oleje, tak si klepne).
21.38, 19. 4. 2007, odpovědětKamarád má prodejnu s Nd a sem tam dostanu nějaký vzorek. Dnes jsem dostal přísadu do nafty od Castrolu TDI, ale příště mám slíbeno toto. Má to mít vliv na hydroštely, prý jsou na to dobré reference. Tak se zkuste poptat u Vašich zdrojů, možná to funguje: http://www.liqui-moly.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=2&option=com_phpshop&Itemid=38
23.13, 19. 4. 2007, odpovědětA existuje něco adekvátního na benzin? Tedy, určitě jo, ale jestli to funguje...Má to někdo vyzkoušené?
12.25, 20. 4. 2007, odpovědět