Čau všichni, mám problém s 156 1.8TS r.v.01, nejde někdy trvale do otáček,při sešlápnutí plynu někdy vynechá, někdy ne a tak pořád dokola, mám podezření na svíčky, senzor teploty vody, váhu vzduchu, krokový motorek a přinejhorším lambdu sondu, nebo mi taky třeba někde přisává vzduch, ale hlavně se chci zeptat jestli můžu zkusit odpojit váhu vzduch a zkusit to projet bez ní a to samé zkusit s lambdou, jo a taky potřebuju vědět jestli mi na diagnostice můžou zjistit jestli jsou v háji svíčky, krokový motorek a lambda? za všechny rady předem dík
9.53, 4. 7. 2010, odpovědětAhoj, ja mam ten istý probém ale mechanik mi uz zistil pri vymene sviecok ze mi plavaju v oleji, mám tam zle nejake tesnenia tak mi na sviecky frka motorovy olej..mam 2.5 V6
13.40, 4. 7. 2010, odpovědětvahu a sondu odpojit kludne mozes
14.23, 4. 7. 2010, odpovědětsonda se neprojevi ztratou vykonu a pokud by byla v haji, vetsinou se ti rozsviti kontrolka vstrikovani, kazdopadne sondu by na diagnostice meli odhalit, a pokud je spatna vaha tak ta ztrata vykonu je vicemene trvala...mozna svicky, mozna vzduch, ale podobny problem jsme meli na dieslu u 159 a vyresilo to vycisteni a popraveni EGR ventilu...
16.47, 4. 7. 2010, odpovědět