ma nekdo zkusenost s kompletem drazkovanych a vrtanych kotoucu a desek zn. Mintex?
0.13, 6. 7. 2010, odpovědětdrážky ani dírky nebrat, hučej jako prase! Určitě si to odpusť, ušetříš si nervy
8.38, 6. 7. 2010, odpovědětmám drážky a že by mi hučení vadilo se říct nezdá spíš se mi to líbí za jízdy ticho a při prudkém brzdění je to takový pěkný zvuk
9.58, 6. 7. 2010, odpovědětMily Lado, nevyjadruj se prosim k vecem, o kterych nemas ani paru. Brzdy tohodle typu se kupuji kvuli uplne jinym prioritam, nez vyznavas ty...
13.41, 6. 7. 2010, odpovědětkdyz uz to tady resite o kolik je lepsi brzdny ucinek kotoucu s drazkovanim derovanim, obojim oproti normalnim kotoucum ma smysl do nich investovat jediny co jsem o tom slysel je maji lepsi odvod tepla a tim padem tak rychle nevadnou zase jak rychle odchazeji desticky
16.55, 6. 7. 2010, odpověděttak ma to vyhodu napriklad pri schadzsni serpentinami z kopca.mas stale dobry brzdny ucinok.nevaris brzdovku.
9.32, 7. 7. 2010, odpovědětProsim k tematu, neresim jestli koupit drazkovany kotouce, tenhle typ davam na kazdy auto ktery poridim, takze mam vcelku bohate zkusenosti. Jde mi pouze o to, jestli ma nekdo zkusenost se znackou Mintex.Dik.
11.58, 7. 7. 2010, odpovědětčo som pozeral na iných fórach je to anglická firma a vraj sú kvalitné.. máš nejaký odkaz na stránku kde by sa dali objednať?? mal by som tiež záujem ich kúpiť..
13.55, 7. 7. 2010, odpovědětja som si kupil vrtane zimmermann a brzdi to dobre,jazdim aj kopce a brzdia stale rovnako nie ako stare na konci uz kotuce strasne hucali a uz sa aj triasly. mozem len doporucit
8.37, 9. 7. 2010, odpovědětja som ich kupil v rakusku a jeden stal cca90e
8.38, 9. 7. 2010, odpovědět