Ahoj mam problem se cca 2tis po rozvodech samozrejmne ze i s vodni pumpou rozvody sou original tudis i pumpa SKF znackova dnes se mi stalo veku je teplota cca 35 ve stinu zese mi alfina orala za na carku za devadestat mam strach abych neco neznicil cim to muze byt pote sem jel dal volnou jizdou teplota kousek za 90C no a kdyz to na dalnici rozpalim na 190 tak zase leze nahoru az mi pocitac nahlasi vysoku teplotu nic dojel sem ke garazi kouknu do nadobky a tam voda na dne tak ze ji doliji otevrel sem nadobku divne zabublala a najednou voda byla az na risce maximum jak sem ji tam dolil prd nedavnem mam i mirne soxidovanej chladic nemuze to byt tim od otevreni teplota vzdy pri jeti do kopce roste rikam stalo se ,i to poprvy potrebuji poradit DEKUJI s pozdravem pavel
17.53, 11. 7. 2010, odpovědětAsi máš nepatrný únik chlad. kapaliny.Většinou to bývá chladič.Pod autem nenajdeš ani kapku protože se stačí odpařit ale poznáš to podle toho že je jakoby mastný.Chladící kapalina nesmí v žádném případě na horkém motoru klesnout v expanzní nádobě.Naopak musí nepatrně stoupnout.Ten pokles právě ukazuje na únik.Být tebou moc bych s tím nejezdil aby jsi to neuvařil.
18.49, 11. 7. 2010, odpovědětOk ten chladic je oresen tim mastem jak pises hned v pondeli ho obednam Dekuju PAVEL
19.46, 11. 7. 2010, odpovědět