chalani prosim vas....mam alfu romeo 156 1.6 16v....neviem preco ale dost sa mi prehrieva..teda aspon ukazuje teplomer..pozrel som chladiacu kvapalinu a vsteko cirukuluje ako ma aj som dolieval....nemoze byt nejaky snimac teploty pokazeny alebo co?? nie je mozne nikdy som ju do takych extremov nedostal na 120-130 stupnov....encham chvilku vychladnut padne na 100-110 a sadnema po par kilometroch znovu skoro maximuma to voiebc nenahanam....nevioem co stym mama robit....vyznate s aniekto v tom????
13.23, 12. 7. 2010, odpovědětbudes mit asi vysypany chladic a pak to nedokaze uchladit.
13.38, 12. 7. 2010, odpovědětno mozes mat aj prasknutu hlavu alebo tesnenie alebo uz aj ohnutu ked si jazdil zo 130stupnovym motorom ...dalsia vec je ako hovori mates ze mas vysipany chladic pripadne deravy a zavzdusneny....posledna ved je zle cidlo a najmenej pravdepodobne je ze mas zly budik takze by som zacal tym ze pozres ci ti ubuda nkvapalina a ked ano tak skade....
19.00, 12. 7. 2010, odpovědětiuz som obvolal par chalanov a viac menej sme s azhodli ze by mohla byt vodna pumpa v tahua necrirkuluje obeh....lebo vrch je horuci a spodok studeny..a.. alebo je zavzdusneny chladic..a niektore vraj aj pol dna trvaju pokial s aovdusnia..vies som zabudol doliat vodu mal som malo a by to zohrialo....
23.40, 12. 7. 2010, odpovědětzkus odvzdušňovací ventily...;-)
0.28, 13. 7. 2010, odpovědětJednou pises ze vse cirkuluje jak ma a pak ze to necirkuluje tak nevim.V tezke vetsine je v dolni casti vysypane lamelovani chladice a ten pak nechladi.
6.58, 13. 7. 2010, odpovědět