Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda má někdo již zkušenost s (asi) výměnou palivového měřáku- AR 156 - nic jiného mě nenapadlo totiž... jestli někdo máte jiný nápad, tak prosím napište :-) díky a mějte se
21.36, 12. 7. 2010, odpovědětbudík nebo plovák?
21.48, 12. 7. 2010, odpovědětjinak alfa ukazuje z kopce prázdnou nádrž a do kopce plnou to není chyba ale výrobní vada:-)))
21.49, 12. 7. 2010, odpovědětJestli chceš zkust budíky,tak tady mám zeleno-bíly.
22.36, 12. 7. 2010, odpovědětpresne tak,rucicka v budiku je strasne citliva na naklonenie,ak si dokopca tak ukazuje viac a zase z kopca menej,taisto je to aj s naklonenim na lavu alebo pravu stranu
15.30, 2. 8. 2010, odpovědětja mam zas taky problem ked pretocim klucom tak rucicka vyleti hore az na FULL....hned naspat dole....a tak sa ustali ,,,a ked sa mi rozsvietila kontrolka ze dochazda nafta, natankoval som 20 l presiel cca 120 km...a rucicka klesla az tak ze sa kontrolka rozsvietila zas... ale ked mam plnu nadrz rucicka pekne ukazuje,ale len do vtedy pokial sa nedostane za polovicu,potom blbne, v com by mohol byt problem?? plavak???
16.42, 2. 8. 2010, odpovědětjj- mam aj ja taky problem. Mam JTD. Ked sa rucicka dostane pod polovicu, tak sa zasekne nejak na stvrt nadrzi a ostane vysiet. Ked ale vypnem motor a znovu zapnem klucik, ukaze uz normalne. To som si vsimol ,ked idem po dialnici, ze taham bez prestavky.
14.30, 3. 8. 2010, odpovědětosobne som este nevidel alfu co by ukazovala spravne palivo, je to vyrobna vada ako bolo spomenute ( aj ked niekto bude stale tvrdit, ze to tak ma byt )
15.15, 3. 8. 2010, odpovědětto mi dálo taky vyndal sem čerpadlo z nádrže na něm je i plovák na stav paliva vzal vodní smirek a očistil ty dráhy po kerych jezdí kontakty a vše v poho:) oprava za 15kč to stojí list smirku nic sem neměnil budíky bych řešil až jako poslední!
15.52, 3. 8. 2010, odpovědět