Ahojte, mám na predaj mierne buranu 2.5 V6-ku na sekvencne lpg. V noci mi praskla guma v 50-ke ale voláko som to nevykryl a buchol som do zvodidiel. škody:dvere vodiča na výmenu, zadné velmi mierne poškodené dajú sa bez problemov spravit, lavy blatník K.O, lavé svetlo tiež, troška krivá kapota, predný náraznik K.O., chladič vyzerá v pohode ale kedze z neho tečie tak bude aj ten K.O., naprava na lavej strane K.O., no a nejake kabliky pri blatniku su vonka asi od hmlovky. Auto je okrem tohto uplne v poriadku, žiadne rozbite sklá ani vystrelené airbagy náraz bol ozaj jemný asi v 20-30km rychlosti. Motor je úplne v poriadku, v aute je namontovane 2 rocny sekvencne lpg autogaz ac som s nim velmi spokojný je zapisane v tp. Auto je v plnej vybave, čiže čierna momo koža, laktovka, dreveny paket olepený striebrom, z vnutra pekne zachovale celkom...auto išlo v pohode až do dnešnej nehody žiadny problem..no raz mi dosiel benzin :D..Cena 2 100 eur...dohoda možná samozrejme..fotky pošlem na vyžiadanie, r.v. 1999 140kw, farba tmavo šedá metalíza + tuningove svetla vzadu
15.33, 15. 7. 2010, odpovědětno a auto ma folie samozrejme...čo by som to bolo za auto bez toho :D
15.34, 15. 7. 2010, odpověděteste som zabudol ze v aute su nove sviecky denzo a nova gelova autobateria..na cene sa urcite dohodneme dam aj lacnejsie..
14.54, 16. 7. 2010, odpovědětzdravim poprosil by som fotky na mail martinmachajda@centrum.sk podla jazyku predpokladam ze ste zo slovenska.. odkial presne??
19.09, 17. 7. 2010, odpovědětJasne fotky pošlem..dneska som porobil detalnejsie aby ste si vedel urobit lepsiu predstavu o skodach na vozidle..a dneska som zistil ze kapota je uplne v poriadku a chladic je tiez ok..len hadicky to budu pretoze chladiaca zmes vytiekla tak som sa bal ze chladic....ale poslem foto na mail.. som zo ziaru nad hronom..stredne slovensko..
20.28, 17. 7. 2010, odpovědětstále aktuálne.
16.36, 3. 8. 2010, odpovědět