Ahoj, mam dotaz .... chtel bych sundat zadni spoiler, odsrouboval jsem vsechny viditelne srouby a spoiler porad drzi v ohybech u blatniku a ja uz nevim kde to muze drzet a urvat to nechci:D poradte prosim .... predem dik za odpoved Zdenek
17.59, 21. 4. 2007, odpovědětspíš bych řekl že to bude přilepený
18.26, 21. 4. 2007, odpovědětLepí se to kvalitním lepidlem a drží fest.Já sundával spoiler řezáním strunou na okna anebo nahřátím horkovzduškou ale neobešlo se to bez pškození laku.
22.05, 21. 4. 2007, odpovědětXlapi ja by som potreboval vediet ako ten spoiler tam dat... dosiel mi novy aj so srubami... ibaze ja to nechcem moc vrtat do toho kufra a narobit tam dierky... tak sa vas pytam ak niekto viete popr. mate s tym skusenosti prosim o kazdu radu.. ja preferujem lepenie len neviem ci to vydrzi ci je to lepidlo dost silne ... :J jedna sa o zadny vysoky spoiler na 156 vopred dakujem
20.06, 29. 11. 2009, odpovědětno tak... to fakt nikto neviete?
21.02, 1. 12. 2009, odpovědětzdravym xlapi potreboval by som vediet ci zadny spoiler [ten vysoky] sa lepi alebo sa srubuje... kupil som si ho a mal som pri tom aj sruby ale nechcel by som vrtat do kufra prosim poradte Dikes
17.15, 2. 12. 2009, odpovědět