Ahoj lidi nefunguje mi naklápění světel,odešel mi ten motorek co to má na starosti. Dá se sehnat jen ten motorek nebo je třeba celé světlo vyměnit. Jo a myslíte že to spěchá když mám za 14 dní technickou nebo mi na tom přimhouří oči? Nevím jestli je to velká závada.Díky.
10.39, 25. 7. 2010, odpovědětservo tu zozenies, cca 200 - 400 vasich korun. u nas na STK musi byt naklapanie plne funkcne, inac sa s tebou hned lucia, bez vyjednavania.
11.01, 25. 7. 2010, odpovědětby ma zaujimalo ako na STK zistia ci ti xenon naklapa jedina vec ako sa to da zistit je ze nastartujes so zapn xenonom ale to im mozes odmietnut nakolko to vyrobca striktne nedeporucuje koli zivotnosti. alebo ti naskakaju do kufra a budes ich vozit po STK cke :)))
17.06, 25. 7. 2010, odpovědětale ak dobre vidim, lukas nepisal vobec nic o xenonoch. tak to chapem tak, ze ma klasicke ziarovky, manualne ovladane kolieskom. a tato regulacia ti na STK fungovat musi. presne kvoli tomu ma vlani vyhodili, jeden motorcek mal zlomene tiahlo a nenaklapal.
19.33, 25. 7. 2010, odpovědětsory prehliadol som o ake svetlo ide ...na 99 per mas motorcek v haji ..da sa vymenit alebo celu lampu z vrakacu
22.49, 25. 7. 2010, odpovědětNefunkční naklápění světel je těžká závada a ihned ti řeknou, že ti STK neudělají ať si to opravíš. Když to nefunguje tak při naložení 3 lidí dozadu a plnýmu kufru oslňuješ protijedoucí řidiče.... Ale když jezdím po silnicích tak si myslim že někteří lidé nekontrolují auta ani občas, natož před každou jízdou. Ale to je na dlouhou debatu a hlavně to sem ani nepatří. Motůrek naklápění světla ti prodá snad každej kdo dělá alfy a pokud za něj bude chtít víc jak 400 tak bych se mu vysmál. Protože je to něcoi jiného než světlo, motůrek se ti jen zřídka zničí při bouračce ale světlo skoro vždycky, nebo aspoň držáky.... Cuore Sportivo ...
0.06, 26. 7. 2010, odpovědětmam problem,s naklapenim svetel,ze mi motorek nevysune nadoraz, co mám dělat poradte, koupit svetlo motorek nebo to jde nejak opravit?
14.14, 28. 12. 2013, odpovědět