ludia, vie mi niekto profesionalne potvrdit ci Komplet struny z Prvej generacie sportwagonu sportpacket pasuju na sedanu 1998? obe su motorizacie 2,4JTD, ide mi len o to aby sa dali bez problemov namontovat to ze bude mat zadok inu charakteristiku mi nevadi-este raz chcem dat dopredu struny a tlmice sportpacket zo sportwagonu a dozadu chcem dat len struny sportwagon lebo tlmice mam zadne super a vraj do -30 mm mozuu byt aj origo, prossim help radu
21.27, 22. 4. 2007, odpovědětnitko nema skusenost?
10.16, 23. 4. 2007, odpovědětPodívej se do programu E-per, zda jsou stejná kat.čísla, nebo se podívej do jakéhokoliv on-line katalogu, zda se tyto komponenty montují do Tebou zmiňovaných vozů. Třeba na: www.autokelly.cz
12.59, 23. 4. 2007, odpovědětvidis to ma nenapadlo, tam su tie cisla rovnake aj pre 136 aj pre 140 konove verzie, aj pre zad aj pre predok, hmm, tak to by malo pasovat, diik moc za radu
13.35, 23. 4. 2007, odpovědětalebo sa spytam mozno jednoduchsie, je nejaky proporcny rozdiel medzi tlmicom zo sportpacketu a normalnym? jasne mi je, ze je tvrdsi, ide mi len o to ci mozem pouzit sportpacket struny a nechat seriove tlmice na zadku. dik
19.40, 23. 4. 2007, odpovědětTo bych nedoporučoval. Sportpaket má zkrácený chod tlumiče (z důvodu snížení).
20.55, 23. 4. 2007, odpovědětChtělo by to změřit délku stlačených tlumičů u obou verzí. Zrovna montuji snížený podvozek a rozdíl mezi klasickým a "sportovním"(sníženým) tlumičem je cca 1 cm. Samozřejmě, když se potom smontuje tlumič s pružinou, tak je ten rozdíl v nataženém stavu daleko větší (cca 5-7 cm, bez měření), nicméně o tolik to dolu při zatížení (díky tvrdším pružinám)nepůjde a budou to zřejmě ony proklamované 3 cm, neboli 30 mm. Ale snížené pružiny s originál tlumiči se dle některých prodejců dají použít. Možná že to tvrdí, aby prodali alespoň ty pružiny, když už né celý komplet.
22.55, 23. 4. 2007, odpovědětdiik za radu, tiez si myslim ze by to vadit nemalo este k tomu su z Sw takze stavane zrejme na trochu tvrdsie zatazenie, cize k uplnemu stlacenie by len tak dojst nemalo a aj keby tak tam hadam je rezerva
9.38, 24. 4. 2007, odpovědětNechcem robit mudreho,ale myslim ze to dobre nebude,skusal som to tak,ze mam struny sportpaket,a omylom mi poslali parkrat obycajne tlmice,cize nie na znizeny podvozok.vysledok je ten,ze mozno ked spustis auto dole zo zdvihaku,sadne to,mozno aj tlmic by to zvladol.Ale ked auto nadvihnes,napr.pri vymene kolesa pri obycajnom defekte,struna ostane uplne volna,a vypadne ti z ulozenia hore,pretoze je o 30mm kratsia oproti vysunutemu tlmicu.A ked ho budes chciet spustit,nesadne tam sama,urcite.Neskusal by som,ked mozem poradit.Ked nizke struny,tak s sportovymi tlmicmi,je to trochu aj o priebehu tlmica a jeho tvrdosti,ked uz nie vyska.
14.04, 24. 4. 2007, odpovědětjaaj do frasa, cize vzadu to nema spodny doraz jak na obycajnej skodovke, sakra to som fakt necakal, jaaj neviete niekto a dajakych pouzitzch sportpaket tlmicoch?
15.03, 24. 4. 2007, odpovědětchapem na co sa robia skratene ale to original znizenie nie je extrem -40mm a viac ale len do 30mm za to sa pytam ci to bude az tak astrasne na nevydrzanie u toho zadku, predok bude mat kratsie tlmice, len zadok nejaky cas nie...
18.48, 25. 4. 2007, odpovědět