zdravim kupil som Alfa Romeo 156 2.4jtd 20v sportwagon rv.2005 bola to policajtka v taliansku :D a chcem sa spitat ze ci niekto nahodov nevie ake upravi si tam policajti davaju robit?lebo kamos ma original 2.4jtd ale netaha ani z polovice tak dobre ako moja a nevieme cim to moze bit davam nafrak autam ako bmw 535benzin,octavia rs a podobne.ak niekdo tusi tak dakujem za radu.
22.33, 31. 7. 2010, odpovědětMám takovej pocit že Italský policajti v tom měli tu 200K, co se dávala potom do 159. Hlavně tam nechávej pořádně vychladnout turbo, než to chípneš, nebo pujde rychle do kytek
7.38, 1. 8. 2010, odpovědětahoj tiez mam policajnu alfu 156 sportwagon 2005 2.4JTDm to M je tam schvalne (multi jet) a michal ma tiez pravdu tato alfa ma 200 koni narozdiel od inych alf tohto typu...v podstate ani nenajdes na nijakych strankach co dodavaju suciastky do alf aflu s parametramy ako je tato je seriovo vyrabana pre policajtov...no a co sa tyka turba tak miso ma zase pravdu musis ho nechat poriadne vychladnut...ja som uz do tej mojej turbo uz menila ale povedali ze odislo z kilometrov...
21.46, 1. 8. 2010, odpovědětaha tak uz to chapem,je tam silnejsi 5valec zo 159inky,ale tah to ma nenormalny to som necakal ked osm ju kupoval.
22.04, 1. 8. 2010, odpovědětLivia inak na chrbte mam tetovanie LIVIA :D ale uz osm sa snov rozisiel :D
22.05, 1. 8. 2010, odpovědětze tetovanie =D ani som netusila ze mam takeho napadnika....no 5 valec =D slusne to teda taha a ty mas sedan alebo sportwagon...ja mam sportwagon...a ako som sa k tomu dostala? no normalne kupila =D ale nie kazde starsie policajne auto sa vyraduje a je mozne ho normalne predat ked uz nema policajne nalepky atd aj na slovensku som uz videla behat byvalu policajnu fabiu ( bolo tam vidiet ako boli nalepene byvale zelene pasy) takze tak sme sa knej dopracovali...no a co sa tyka este nejakych uprav....mam tam kablov milionpatsto...typujem ze hukacky vysielacky atd atd trochu sice su divne pozapajane lebo radio mi vobec nedrzi pamat ked vypnem klucik a stale hra odzaciatku cd ked nastartujem....ale to sa da spravit to je len detajl...
10.52, 2. 8. 2010, odpověděta este typujem ze ju mas svetlo modru lebo policajti v taliansku maju svetlo modre auta...ja som tiez najskor netusila ze je byvale policajne kym som odvnutra kufrovych dveri nevidela nazov farby "azuro polizei" a potom mi to trklo...a netusila som ze ma 200k lebo v papieroch mam 175k co sa vlastne original take najsilnejsie vyrabali...az potom ked som menila turbo sme prisli na to ze mam vlastne 200k auto =D
10.55, 2. 8. 2010, odpovědětno sakra, aka technicky zbehla baba :)))
13.55, 2. 8. 2010, odpovědětto myslis ironocky ci normalne?
14.36, 2. 8. 2010, odpovědětbozechran ironicky, jasne ze normalne :)
14.44, 2. 8. 2010, odpovědětkupil som ju na aukcii v Rakusku,vola sa to BCA,stala ma sliesnych 3500ecok :D jasne ze je modra,a kable su uz prec ale bolo ich tam viac ako dost,mam ties sportvwagon.a tie blbe policajne nalepky som daval dole sam rucne,no nikomu to neodporucam :( kolko mas rokov Livia ??
23.37, 2. 8. 2010, odpověděttak to si ju kupil veeeelmi slusne...ja som ju uz kupovala v BA za 6000e takze nebol problem s prepisom bola uz normalna bez nalepiek ale bola burana na lavej strane cely bok plus predne svetlo vydno ze je menene a ten bok striekal nejaky taliansky amater...nastastie do farby sa trafil ale zial po case sa tam sprvaila mala puklinka od polovice auta na tom zlome na dverach ale to je len detajl...mas aj stresny nosic? ja hej..a este jedna vec ma dost zaujima kedze som narazila na cloveka stym istym autom =D na sedadle spolujazdca je na prave strane od spodu privareny natky stvorcovy plech a netusim naco im tam bol...ked niekoho veziem tak si tam vylozi nohu =DDDD ale fakt to je asi najvecsia zahada toho auta =DDD no a mam 19 v novembry oslavujem 20...preco?
0.11, 3. 8. 2010, odpovědětMAL SI POUZIT fen alebo pistol horuco vzdusnu , ja to poznam tuto robotu s tymi nalepkami . a potrom treba brusnu pastu a lesticku a zalestit nadpisi teda miesta po nich
23.27, 3. 8. 2010, odpověděta ZDENKo dakujem za poklonu ;) no a s tou DT mas z casti pravdu mohol si ma tam vidiet =D dost casto tam chodim ja som zo ZV...a ako som k nej prisla som napisala do odkazu predtym...
0.14, 3. 8. 2010, odpovědětinak v stredu ma mozes zase vyzerat v DT =D
0.16, 3. 8. 2010, odpovědětahoj no dobre som si typoval ale sklamem ta som pracovne v taliansku preto a zaujalo . auticko ma s krasne, vek este krajsi uzivaj a jazdi . skvele inak na tom je ze pekne a silne auto , pekna a mlada baba super spojenie . ja mam striebronu 156 v6 NA ZADNOM NARAZNIKU VRTLNIK MI - 24 SRSEN . PA
23.21, 3. 8. 2010, odpovědětja som tam mal este vsetky tie zelezne konstrukcie,nastastie sa dali vsetky dat von,nebolo to malo roboty.ano aj ja mam stresny nosic skoda ze neni vo farbe auta.mozno ked pojdem niekedy cez ZV tak bi sme mohly dat policajny zraz :D
11.06, 3. 8. 2010, odpovědětToto je uplne uzasna tema. nikto nikomu nenadava, neosocuje a nevyhraza sa. az sa to tak dobre cita, aj ked sa ma to voec netyka. Inac Niekedy musim odstavit tych polcajtov tu v IT a opytat sa, ci nepredaju tu svoju alfu :-D
14.20, 3. 8. 2010, odpovědětco alfu teraz dostalo lambogini a roztrieskali ho hned nato na cimpr campr mozno len kufor bol nedotknuty tak to nam radsej mohli dat =D a bolo vidiet ze to len tak policajti mohly naburat bolo to na pumpe vedla dialnice vyhybali sa jednemu autu a do druheho narazili =D to ich potom asi sefovia nepochvalili =D tak ale zase ja sa nestazujem na moju policajnu alfu je to moje zlato tak ale ani ta 159 by nebola na zahodenie =D
15.37, 3. 8. 2010, odpovědětved konecne, uz bolo na case aj daco ine riesit ako vahy, sondy a furt dookola rovnake somariny :)
22.04, 3. 8. 2010, odpovědětTypicky taliani :-DDDD Boze toto je narod. Ja nepochopim, ako ti ludia dokazu riadit stat. A inac hej, radsej ako to lambo romlatili, ho mohli tebe darovat. Len to by nepapalo 7 litrov :-)) PETER pravdu mas. uplne s tebou suhlasim
22.16, 3. 8. 2010, odpovědětNAHODOU TALIANI su celkom ludia k svetu myslim ze ani slovaci tak nevedia pociatat ako oni . ale je pravda ze ktori taliani . aj mne sa paci tato tema lebo fakt tu nikto nikoho neodcudzuje . a ty policajty no tu ked ich vidis nedupes na vbrzdu ako doma , tu s apolicajt nehrabe hned dio cesty zarobit . a 159 TO JE FAKT INE KAFE :-)) KED BUDEM VELKY CHCEM
23.24, 3. 8. 2010, odpovědětvrzání kapličky
6.24, 4. 8. 2010, odpovědětkonecne normalna debata, forza alfa
18.55, 4. 8. 2010, odpovědětno chalani aj ja suhlasim ze konecne normalna debata =D a hlavne o to viac zaujimava ze som nasla cloveka co ma to iste auto tak keby nieco viem kam sa mam obratit =D no a taliani to je ine kafe =D policajti su mozno normalnejsi nez nasi ale zato ako tam niektori soferuju tak to je kopec srandy...smerovky nepoznaju retarder im nic nehovori vsak tlmice to ustoja a tie male skutre su tiez dost akcne =D
21.09, 4. 8. 2010, odpovědětAkolik km máte na tachometrech? Jestli s něma jezdily policajti denně po dálnici tak musí mít naběháno za pět let tak 200-300 tisíc km.
21.20, 4. 8. 2010, odpovědětTo, ako jazdia taliani, by som vam vedel vypravat :-D Uz som tu dve auta osuchol na komplet cely bok. Kvoli sibnutym makaronom. Nejazdim zrovna najpomalsie, ale zas ziadny extrem. Na nich si treba proste davat hrozne velky pozor!!! A policajti? Ako ktory, ale vacsinou si neriesia komplexi cez uniformu ako u nas :-) A ze km po dialnici. Sa tu premavaju po pesich zonach v mestach ako ne promenade. Stale ich vidiet. Ale hlavne nech nam tie alfy sluzia k spokojnosti!!
22.27, 4. 8. 2010, odpovědětmoja ma 210 000km ,ale ide ako hodinky,a nelubi sa mi ze tam je znizeny predok lebo sa mi sucha naraznik o retarderi...ked bude nahodov na dialnici nejaky kamen pri 220kmh mi to odtrhne naraznik.a aj ja osm rad ze niekto ma presne take auto ako ja,a ani bi ma nenapadlo ze sa bude volat livia :D
23.44, 4. 8. 2010, odpovědětTu sa este aj laska zrodi. Ale Livia je nebezpecna. Rada striela, teda ak sa nemylim,ci? :-)
0.44, 5. 8. 2010, odpovědětnooo hej tak trosku si obcas zastrielam =D a co sa tyka toho nizkeho predku da sa na to zvyknut a vypada to dost dobre aj ked mne sa uz tiez 2x ho podarilo chytit tak ale ja ho mam este asi o 2cm nizsie ako ty lebo neviem ci si to mal dzvihnute alebo nie....no proste je tam kovova konstrukcia co upevnuje ten spojler no a ja ju mam na strednom upnuti ohnutu (uz som ju tak mala ked som ju brala) takze aj preto som to chytila ale tak davam si bacha a uz sa mi to nastastie nestalo a mam to vplane v najblizsej dobre spravit ked bude zdvihnuta lebo budem menit platnicky a kotuce tak sa vyklepe a vyvari aj tento kovovy spodok...a pokial by bol na dialnici nejaky dobry suter tak myslim ze akemukolvek autu by to dalo zabrat v tej rychlosti
20.49, 5. 8. 2010, odpovědětno neviem ci laska kedze mu menom pripominam byvalu xDDD
20.52, 5. 8. 2010, odpovědětTaky musim pochvalit vasi debatu a hlavne je zajimava.Musi to bejt pekny auticko s tolika kobylkama,ja mam 140 a na pomalost si nemuzu stezovat.Ale uz mam objednanej chip a budu mit skoro 180,ale vy tam budete mit vic uprav,nez jenom par koniku navic.Ale jednu vitku k vasemu rozhovoru mam,pisete slovensky a v nejakejch vecech se ztracim :-DD
21.36, 5. 8. 2010, odpovědět:-).Ty by bylo na dyl,ale jsou to jenom slovicka,ale jinak vsechno,akorat sem to cetl trosku dyl :-D.Preci nejsem nejakej starik (je mi 24),takze sem tu slovenstinu uz nejak nezazil.Ale jinak chvalim tve vedomosti,mohl by ti je zavidet nejeden technik od alfy.Kdyz uz o tom pisu,nemela by si zajem o jednoho cecha :-D?Mam kamarada (uz je mu pres 30) a ted je hlavni sefmechanik u nas v Alefe Romeo a Ducati.On musi bejt zamaskovanej ital,protoze nic jinyho nepripousti nez italska auta :-)
21.45, 5. 8. 2010, odpovědětpozri sa ja mam za chvilu 20r a cestina mi nejaky extra problem nerobi a tiez som ju nezazila zatial rozumiem vsetkemu co tu kamosi cesi pisu =DDD no neviem neviem ci mam nejake extra znalosti =D momentalne mam problem s podsvietenim palubovky...budiky nafty , hodin a vody a dneska mi odislo podsvietenie otackomera...co ma nastvalo...neviete ci je to narocne na vymenu alebo nie, ale asi nie kedze ako som citala si to vacsinou ludia menia samy...
21.53, 5. 8. 2010, odpovědětJa osobne ti v tom neporadim,jestli to je narocne,ja mel tenhle problem u otackomeru,ale jelikoz mam toho kamarada,takze mi vsechno dela on,nejsem typ,kterej by se v tomhle hrabal,nikdy nevis co se tma stane a pak to muze bejt z vymeny zarovky vymena pristrojovky s vyboujchlejma airbagama :-D.Ja nemam nejake velke problemy se slovenstinou,ale par slovicek mi da zabrat,ale vzdycky tomu porozumim.
21.57, 5. 8. 2010, odpovědětNahoda je blbec,nikdy nevis co se stane.I kdyz to sem vubec nepatri,ale neda mi to,musim si postezovat na kufr.Mam taky SW,jsem dva mesice tatka,slozim kocarek a mam kufr plnej.Jestli pojedu nekam na chatu,tak budu muset asi koupit na strechu rakev :-D,ale jinak super auto.Mam 1.9 JTD 16 V,rok 2003 posledni pred faceliftem,plnou vybavu,akorat me stvou ty blby xenony,ze si je nemuzu nastavovat,ale je to detailik.Uz vam kazim vlakno o cem ste psali.
22.06, 5. 8. 2010, odpovědětale nie v pohode vsak debatime =D no presne aj kamos ma SW a tiez je otecko a stazoval sa presne na toto iste =D maly kufor ze tiez zlozi kocik a je plny =DDDno co zrovna rodinne auto to nie je tak ale mne zatial staci a to u bolo narvate od spodku az po strop a veslo od kajaku bolo cez kufor az cez sedacku spolujazdca =DDD
22.09, 5. 8. 2010, odpovědětJa vim,ze to neni nejak rodiny auto,ale na tohle jsem vubec nemyslel.Mel jsem pred tim obludu (Jeep Grand Cherooke 2.7CRD taky 2003),to melo kufr paradni,ale musel jsem ho opustit,protoze s moji nohou po meste za 13 neni nijak prizniva spotreba,kdyz penizky jdou do miminka a jeste jsem delal rekonstrukci bytu,ale nelituju toho.Nejvic se mi libi,kdyz se na me nekdo prilepi,protoze vidi alfu a ze ji nanda a pak jenom vidim,jak se za mnou zmensuje.Musim priznat,ze jsem se do ni zamiloval :-D
22.15, 5. 8. 2010, odpověděthahaha tak toto poznam =D minule ma obehol nejaky debil na felicii (niezeby som sa chavlila) ale bolo to na useku kde zvyknu stavat policajti tak som isla predpisovo...a on ze aky frajer ze obehol alfu ktoru soferovala baba!!!!a este co vypada na 15r!!!! som sa len usmiala ze vydrz chvilku =D o chvilu som bola za nim a o necelych par sekund pred nim....mali ste videt ten jeho vyraz a ako hromzil potom =DDDdoteraz sa na tom smejem =D no a potom sa zase na mna nacapil v dedine kde ma samozrejme zase obehol aby si upokojil svoje ego...a co sa zase nestalo? zeby som ho znova trhla? a to uz bol bordovy ako ta felda =DDD no potom som zial musela odbocit ale ked prechadzal popri mne tak ako zazeral ze kto ho to sundal =DDD skor bol viac nasraty ze za to ze ho sundala mlada baba a este na akom aute =D urcite si pomyslel ze mam bohytch rodicov pritom na auto si zarabam sama je vyslovene MOJE..no to je jedno ale tento zazitok ma vzdy rozosmeje =DDD kam sa vobec hrabal stou feldou??? zjavne si myslel ze baba sa bude celu cestu vliect co bol na jeho smutok naomyle =D
22.29, 5. 8. 2010, odpovědětTaky sem neco podobneho zazil,akorat,ze to byla asi parta zedniku ve dvecet let stary Siere,tahali za sebou vejfuk a pres rez ani nesla videt barva.Frajer co to ridil v tom sedel,jako kdyby mel BMW X6,v drzce cigaro a koukal na me jako ze on je ten nejvetsi vitez.Choval se docela pri predjizdeni v obci jako prase,tak sem si ho potom predjel,v dalsi vesnicce sem si na nej pockal a kdyz se me snazil znovu predjet,tak sem si pockal nez bude vedle me a sup,uz tam vedle nej nikdo nebyl.Asi uz v tom aute nesedel jako velkej sef :-D
22.36, 5. 8. 2010, odpovědětmam presne taky isty problem z palubovkou ako ty livia :D ale teraz cez vykend sa nato chystam,aj na omege som si robil podsvietenie sam :D skoda ze byvas tak daleko ja by som ti to spravil :D a zistil som ze tam bude natom motore asi viac uprav a asi aj koni pretoze dnes som zbadal ze tam mam turbo garett presne to kamos aj predpokladal ze tam bude silnejsie turbo pretoze 200koni bi nikdy nemohlo robit toto co robi moja alfa,ked si zobereme turbo +nejaky chip tak to moze mat kludne aj 300koni
1.27, 6. 8. 2010, odpovědětgaretta tam mam aj ja a pochybujem o tom ze to ma nad 250k moja sa myslim sprava dostacujuco na tych 200k ja sa do tej palubovky nechcem radsej sama pustat aby sa tam este nieco nedovrzalo...dam to kamosovy do servisu...a ja tam mam uz turbo repasovane ale 3x po repase mi ho odpalilo lebo idioti ho robili slabe...zatial ide ale sa mi zda ze stratila tah...zatial mi to nejak extra nevadi lebo nan nej beham len do prace a potrebovala som ju rychlo dat dokopy tak preto je tam take turbo ako je...v podstate moj original garet len podla mna nanic spraveny...ale podstatne je ze slape...momentalne som zamerana na platnicky a kotuce a teraz na tu palubovku
12.15, 6. 8. 2010, odpovědětinak z kade vlastne si kedze si tak daleko?
19.44, 6. 8. 2010, odpovědětja som z Galanty :D
1.52, 7. 8. 2010, odpovědětAk by ste nahodou riesili tie turba, tak sa kludne popytajte na www.powerdiesel.sk Nejake prestavby a upravy turb sa uz uskutocnili a radi poradia vsetci.
8.21, 7. 8. 2010, odpovědětxXx a ako to ze nie si v clube156? ci si? ak hej tak aky nick?
23.53, 7. 8. 2010, odpovědět