Prodám komplet alu disků na Alfa Romeo 156 zn. RC Design 16" a dárek pro Vás, foto zašlu na vyžádání. Koupil jsem je na Alfu Romeo 156, možná lze využít i na jiné auto či model, dle rozměrů. Kola jsou pouze jednu letní sezónu použitá, téměř jako nová, top stav. Prodám pouze kompletní sadu tj. 5 disků (4+1 náhradní, nikdy nepoužívaný). Kola mají rozteč 5x98, velikost 16", 5 děr. Prodám i s pneumatikami, pneumatiky lze max. jednu sezónu použít. Kola jsou opravdu krásná, nepoškozená. Pro další otázky, či nějakou domluvu mě neváhejte kontaktovat. Pouze osobní převzetí - Brno venkov - Malhostovice (leží v okolí Kuřimi a Tišnova, Brno 20km). Domluva převzetí i na určitém místě.
9.58, 4. 8. 2010, odpovědětProdám komplet alu disků na Alfa Romeo 156 zn. RC Design 16" a dárek pro Vás, foto zašlu na vyžádání. Koupil jsem je na Alfu Romeo 156, možná lze využít i na jiné auto či model, dle rozměrů. Kola jsou pouze jednu letní sezónu použitá, téměř jako nová, top stav. Prodám pouze kompletní sadu tj. 5 disků (4+1 náhradní, nikdy nepoužívaný). Kola mají rozteč 5x98, velikost 16", 5 děr. Prodám i s pneumatikami, pneumatiky lze max. jednu sezónu použít. Kola jsou opravdu krásná, nepoškozená. Pro další otázky, či nějakou domluvu mě neváhejte kontaktovat. Pouze osobní převzetí - Brno venkov - Malhostovice (leží v okolí Kuřimi a Tišnova, Brno 20km). Domluva převzetí i na určitém místě. Cena 8.500,- Kč (možná i sleva)
10.29, 4. 8. 2010, odpovědětPoprosím foto na krajcovicis@azet.sk
12.21, 4. 8. 2010, odpovědětDobrý den, fotky máte v mailu. Karolina
19.09, 4. 8. 2010, odpovědět