Zdravim, panove mam otazku do pranice, v autě mi odešel 2.0 TS. Mam možnost dobře koupit motor 1,9 jtd s převodovkou, včetně všech těh silentbloků, eletriky a serepetiček okolo. Namontuju ho do toho auta nebo ne?? půjde to??
15.19, 4. 8. 2010, odpovědětJde všechno ale kdo by se stím jebal a co STK?
15.24, 4. 8. 2010, odpovědětA jak vysvětlíš na technický že máš papíry na benzín a máš tam diesel nejsme na divokým západě.
15.42, 4. 8. 2010, odpovědětv beznych podmienkach nie, s urcitym vybavenim sa da prerobit na dizel. legalizacia samozrejme nerealna a okrem ineho cele je to napad co stoji za staru belu. na zdenkovu otazku, ze co to ma spolocne s STK od smiechu ani nedokazem odpovedat :)))
15.44, 4. 8. 2010, odpověděttak ked s atak smejes tak sa smej dalej ked zijes nie nahodou na slovensku ? STk - sem tam kupis aôebo STK - super tupi koko-ty alebo co este by si chcel ? ttieto nase stk a ek za 20e prejdes aj byciklom nie este autom
0.39, 5. 8. 2010, odpovědětkonkretne mi vypis, ze ktore
5.39, 5. 8. 2010, odpovědětje mi lito ale tohle vazne nejde.....:-) ne ale ted vazne benzinak ma uplne jinou komplet elektrinu,nadrz palivove hadicky jine ulozeni motoru proste vsechno bylo by to na ho...... a nehlede na to ze bys mel v papirech uplne neco jinehop ale muzest jestly je to tak vyhodnej kup s tou 1.9 JTD ji koupit a pak dobre prodat;-) a koupit jiny TS
17.37, 4. 8. 2010, odpověděta vsetci tu ako to nejde , ved nech skusi bude vidietz sam co je to
0.39, 5. 8. 2010, odpovědětPodle mě to půjde,ale trochu pakárna...jednou jsem předělával starýho mercedesa z benzínu na naftu.Jedná se ti akorát o to vyndat komplet elektriku,strašná pakárna...budeš mít komplet odstrojené auto,koberec ven,tapec a nemluvě o palubovcea pojistkových skříňkách,zapalování,zámky atd..Motor bude lepší přendat i s nápravnicí najednou(nevím jestli to jde i u Alfy)nezapomenout na palivovou soustavu,kde budeš muset asi přendat hadičky,trubičky a čerpadlo v nádrži(já musel měnit u Mergla i nádrž)poté výfuk,atd.atd.atd.ale chce to mít k dispozici komplet celé auto,z kterého mužeš brát........a až to všechno dáš do kupy a otočíš klíčkem tak se nelekni,protože ti bude palubovka svítit jak vánoční stromeček!!!Takže budeš muset na počítač(diagnostiku).Jestli se do toho pustíš,tak ti přeji pevné nervy a hodně úspěchu.Čus
9.41, 5. 8. 2010, odpověděthttp://www.autodilyfs.cz/autodilyfs/eshop/8-1-Autodily/150-2-Sportovni-kotouce
10.18, 5. 8. 2010, odpovědět