Zdravim, Pri prejazde nerovnosti mi to klepne! do volantu, robi to hlavne ked prudko poskoci naprava napr. prejazd malej ale hlbokej jamky, pri prejazde krizovatky znicenej kamionmi, take ostre nerovnosti, ale nerobi to vzdy!! Ulozenie stabilizátoru vymenené, tycky stabilizátoru vymenené, axialne tiahlo lave aj s capom riadenia vymenené, pravé je v poriadku!!Geometria urobená, nejakú volu v riadeni nepozorujem, jedine v tom uchytení riadiacej tyče pri pedáloch, tam je malá vôla. Ramená??? skúšal som ich triasť, páčiť, ale nijakú volu som nepozoroval. Uz sa tu pisalo o vole v riadeni, olej mi netece, ale predsa by tam ta vola mohla byt. Preto sa chcem opytat ci sa ta vola priamo v tom riadeni moze prejavovat takýmto klepaním!!!!! Aby som nezabudol poloosy a kĺby vnútorné a aj vonkajšie mám skontrolované a sú v poriadku( dal som nové manžety a tak).ďakujem za rady Coure Sportivo
12.16, 9. 8. 2010, odpověděttoto som mal aj ja po vymene vsetkeho a hadaj co to bolo. sa mi povolila matka na tisichrane co je na nom napichnuty volant. bola to posledna moznost co som skusal, volant som odsroboval, vybral, narazil som ho silno nazad, dal som pod matku velku perovku a po utiahnuti vsetko OK, nebucha nic. zavit som este poistil lepidlom na zavity.
13.57, 9. 8. 2010, odpovědětNoooo, môžeš mať pravdu!! ako som si precital tvoj prispevok tak som isiel jemnucko pohybať volantom do prava do lava a zda sa mi ze je v tom tisichrane naozaj vola, takze skusim zajtra odoperovat alfinu a dam vedit, dakujem, coure sportivo
12.33, 10. 8. 2010, odpovědětked budes davat dole, tak zozadu su imbusy ale su pod uhlom, keby si ich nevedl trafit.
14.00, 10. 8. 2010, odpovědět