Čau, je problém vyměnit ty dva krajní silenbolky předních ramen? Jsou tam na ty dva výstupky nalisované fest nebo stačí šroubovat a stáhnout to? Musí se celé rameno sundat i z čepu a ze vzpěry? Ramena mám dobré i čepy, tak nechcu kvůli silenblokům ještě měnit celek. Trochu se mi sjíždějí vnitřní strany gum a ty silenbloky už jsou fakt hotové. Dík za radu.
10.07, 11. 8. 2010, odpovědětJo, teď jsem si všimnul, že to tady na fóru už je. Tak jinak, má někdo zkušenosti s rameny TRW od firmy Zumm motodíly (sekce Alfaklub) z města Hluk?????????? Už to tu někdo uvedl...... Ty TRW tam sjou originál...a nejedn ramena...už jsem si všimnul, že více původních dílu vpředu je TRW...okey. Ale je ta firma Zumm seriózní? NAbízí ty ramena za dobrou cenu 2800, což byse ani nevyplatila vymontovat silenbloky a k tomu práce....
10.27, 11. 8. 2010, odpovědětTRW pohoda, mamjej od nich a vse rychle a cena dobra... jen uz nikdy nechci zadni ramena SIDEM (jeden silentblok po tydnu vypadl z ramene a druhy se po pul roce rozpadnul, vzdy na jinem ramenu).. Ale TRW urco kvalita!
10.42, 11. 8. 2010, odpovědětZdravim Vás, pro "Mako": samotného mě to překvapuje s těma ramenama Sidem nebyl dosud problem, a to se jich prodalo asi 80 sad, jestli je máte vytahnuté není problém je poslat zpět a my je vyreklamujem...jinak k TRWčkám dosud na ně žádná reklamace nebyla, je to přímo z fabriky TRW, kvality bych se nebál a nemůžem si dovolit aby nám to do Hluku do prodejny někdo došel omlátit o hlavu...a teď jsme sehnaly i značku RICAMBI za podobnou cenu takže na tom budete mit i origo značku ALFA ROMEO, čeká se na naskladnění...
14.08, 11. 8. 2010, odpovědětdík za info
18.19, 11. 8. 2010, odpovědětpro autodíly zumm: stalo se mi to samé jako "Makovi" - zadní příčný ramena SIDEM vydržely asi měsíc,taky vypadl silenblok...vyndaný je sice mam,ale nemam doklad...jinak by už aspoň 1 reklamace byla :-) ale s Vaším obchodem spokojenost maximální :-)
17.02, 12. 8. 2010, odpověděttak dalsi kdo neni spokojen se SIDEM, jenže nikdo z nas Norovi nenapsal a tak nemuze vedet ze jsou na ... Tak ason se zas neco dozvedel o tech ramenech :-) http://www.alfa156.cz/diskuse/tlachani/123935
7.02, 13. 8. 2010, odpovědět