nejdou mi vyndat u kozenych se po vyndani sroubu co jsou pod nimy jenom sedacka zvedla a byla pryc u latkovych to vubec nejde poradte diky
10.12, 15. 8. 2010, odpovědětje to rovnake
10.15, 15. 8. 2010, odpovědětto sem si tky myslel ale at ya tu sedacku vemu jak vemu proste ten spodek nejde vyndat
11.42, 15. 8. 2010, odpovědětno neviem, teoreticky tam moze byt este iny skryty uchyt. nejako ich tam museli osadit, cize musia ist aj von :)
13.11, 15. 8. 2010, odpověděta teda ja mam tiez latkove a su tam iba nejake imbusy, von som ich dal lahko
13.12, 15. 8. 2010, odpověděttaky jsem pri vyndavani zadnich sedacek mel docela problem, ale s trochou snahy to jde... vzadu je to zahakle a dole jsou srouby
15.32, 15. 8. 2010, odpovědětSpodní sedák je přišroubovaný 2 imbus šroubama a potom ho musíš jakoby vyháknout směrem dozadu a nahoru, pruží to tak když zabereš v zadní části rukou nahoru, vyhákne se to a sedačka ti vyskočí sama. Spíš u té kůže to někdo už měl venku a nezaháknul to tam zpátky. vrchní dílec (nejsem si jistej jestli má dole taky šrouby ale asi jo) a pak ho vytáhneš nahoru a dopředu vycvakneš. Když jsem to dělal poprvé tak jsem se bál že něco zničim, ale teď už vim, že trocha síly tomu jenom pomůže. Čus. Jinak vyndaval jsem plovák z nádrže a je to pecka práce, vyndat sedačky a koberce z kufru a ten středovej plast a pak plovák. Ale je to hotový a funguje to jak má, tak Cuore Sportivo.
16.05, 15. 8. 2010, odpovědět