Zdravím, mám taký problém. Keď naštartujem auto (mám AR 156 1.8 TS) tak je vnútri auta strašne cítiť benzín. Spočiatku som myslel že to bude len pri naštartovaní ale teraz cítiť benzín počas celej jazdy a dokonca aj keď vypnem motor. Neviete mi poradiť v čom môže byť chyba? Prečo tak strašne cítim vnútri auta benzín?! Vopred vďaka za radu
17.29, 18. 8. 2010, odpovědětNo jestli ti nikde neteče, a dělá ti to nejvíc, když je teplo, tak je to víčkem nádrže, je tam zasviněnej ten mechanismus co odvětrává nádrž a potom máš v nádrži přetlak a smrdí ti to přes ty modrý hadičky co jdou do toho aktivního uhlí. Jednoduše zkus až budeš mít málo benzínu, sundat víčko nádrže a jet kousek s povoleným, nebo s úplně vyndaným a uvidíš, jestli ti to bude smrdět taky. Pokud to bude smrdět furt, někde máš na 100% netěstnost.
17.41, 18. 8. 2010, odpovědětaj ja ked nafest zatiahnem deklik, v lete za par minut je to natlakovane . preto ho nechavam trochu povoleny a je to dobre
18.05, 18. 8. 2010, odpovědětčau mne to slzilo na vstupe do lišty ktorá je nad vstrekovačmi
19.39, 18. 8. 2010, odpovědětMel jsem stejny problem na 1,8TS. byla dira v palivovem cerpadle..Kdyz sundas zadni operku, rám a veskere plasty co tam jsou dostanes se k tomu cerpadlu.Tak se podivej tam, jestli to netece, Ja tam mel malou dirku na viku cerpadla, zalepit to nicim neslo, resil sem to vymenou. a citil sem to po vypnuti motoru a nekdy i behem jizdy.
20.14, 18. 8. 2010, odpovědět