Ahoj. Mam AR 147 2,0 TS Selespeed. Moj problem: Na displeji si samovolne prehodi rychlost, bez toho aby ju preradil v prevodovke(blika bud R, alebo preradi z dvojky na stvorku), ale vsetko iba na displeji. alebo pri radeni z N do 1, preradi 2,3,4 a vrati sa do 1 alebo 2(iba na displaji). Dakujem za rady. Pial sa nerozhodne radit sam, radi normalne.
19.51, 19. 8. 2010, odpovědětCo chceš poradit? Je přeci jasne,že s tím musíš na diagnostiku, ne? V autorizovaném stojí 500,- i se seřízením toho řezení, tekže není co řešit. Dan
23.02, 19. 8. 2010, odpovědětdakujem za radu. V servise som bol. Diagnostika ukazala bez zavad. Inak by som sem nepisal.
8.47, 20. 8. 2010, odpověděttak pak už mě napadají jen pročistit kontakty a svorkovnice. Pár jsem jich otevřel a tolik bordelu jsem ještě neviděl. Tak to postupně vystříkávám,jak mám čas. Jinak nevím. Bez toho displeje se asi jezdí blbě, co? Jinak jak se ti jezdí se selesem?
14.58, 20. 8. 2010, odpovědětBez displeje se fakt jezdí blbě :D...ne jde to bez problémů,to je jak v manuálu..já už se nato ani nekoukám co mám za rychlost mám tu samou 147 a je to fakt pecka řazení..žádný potíže až ted,že stoho uniká olej je to všude a nevim co stim..ale porád to řadí libově :-)
1.46, 14. 10. 2010, odpovědět