je tu niekde popis alebo foto demontaze tapacire dveri lebo ked spustim okno uplne dole tak to bucha jak je*nute ...co sa mohlo udiat
11.26, 20. 8. 2010, odpovědětvyndas sroubky u klciky dveri a jestly jsou to zadni tak i pod popelnikem a pak vyndat repracek a jeste jsou dva sroubky v madle dveri jak mas spinace na okna a cely to jen vycvaknes ven je to na takovejch plastovejch kravinkach co se zacvakujou a jestyl tam mas klicku tak ejste vyndat tu klicku prace na 5 minut to rozebrat...;-)no a koukni se co tam je mel jsem ten samej problem a jenom mi upadl ze vnitrku ve dverich takovej plast ale to uvidis sam co tam bude za problem
11.47, 20. 8. 2010, odpověděta niesu tam take nacvakovacie plastove spony po okraji? netreba to posunut do boku aby som ich nepolamal?
18.06, 20. 8. 2010, odpověděttak ten ramus teda buchnutie pri spousteni okna uplne dole sposobuje zlomena spona vo vodiacom tiahle. je zlta a praskne v polovici neda sa opravit tak som ju cvakol hadam sklo nepadne dole ..zatial drzi
13.41, 21. 8. 2010, odpovědětPotrebujem rozobrat zadny tapacir
11.05, 2. 2. 2016, odpovědětAk mas svihadla, vyberies klucku, vyskrutkujes odkladaciu priehradku, pod nou odoberies dve matky na plechovom drziaku, vypacis plastovy trojuholnik v rohu okna, odoberies dekel repraku, pod nim su vruty - vymontujes. Spodok oblozenia trhnes k sebe, a potom cele oblozenie odoberies trhnutim dohora ponad spodnu gumu ramu okna. Silne odporucam dopredu si zohnat plastove klipy a stromceky, lebo ich zopar urcite vylames. Su to velmi krehke, jednorazovky.
23.34, 2. 2. 2016, odpovědět