Cau chlapi, mam takovy docela vetsi problem. U 2.5 V6 mi zaclo jit za jizdy z prevodovky ukrutne klepani, dela to pouze pri zarazene rychlosti v tahu a to jeste ke vsemu pokazde jen chvili po prerazeni. Na neutral nebo pri seslaple spojce samozrejme nic. Myslim si, ze zacina dodelavat prevodovka. Kdyz stojim na neutral, je slyset z prevodovky opravdu potichu klapani jak pri spatnem lozisku, jakmile seslapnu spojku tak nic. Je to ale o to divne, protoze s razenim ani spojkou neni zadny problem, vse jde hladce bez potizi, vsechny rychlosti radit take. Navic to nedela porad, minule to zaclo zhruba po 100km, auto vychladlo a zase az po 50km, pak zase dlouho nic. Nekdy jsou to rany jak kdyby neco vlezlo do kola, nekdy to udela jen parkrat. Uz tu nekdo podobny problem resil a nakonec to byl pritlacak nekde u tisicihranu, ale kdyby mel nekdo zkusenost, byl bych rad. Nerad bych to soupnul do servisu, kde vymeni jak spojku, tak jeste budou delat repas prevodovky.
7.03, 21. 8. 2010, odpovědětAhoj,nejspíš ti odchází diferak. Mám tady převodovku kdyby jsi mněl zájem tak se určitě dohodnem. napiš na meil
11.12, 21. 8. 2010, odpovědětJo to, jsem měl taky, najednou to zamlolo a nešlo řadit a mdyž bylo nastartováno, bylo to, jako když se tam všechno mele. Koupila se celá sada i s válečkem a je klid. Nejlepší na tom je, že spojkovej váleček je u v6 nasměrovanej přesně na chladič, takže mi to narazilo i na chladič. Prostě pakárna!
11.53, 21. 8. 2010, odpověděta pozrel si mierku ci tam mas vobec prevodovy olej ?
15.33, 21. 8. 2010, odpovědětJo olej je v pohode, navic mi prijde, ze to dela fakt jen po delsi jizde. Dalis varianta co me napadla je kloub. Mel uz nekdo podobny problem? Kdyby to byla prevodovka nebo spojka, tak to dela asi porad nebo ne?
15.36, 22. 8. 2010, odpovědětA kdyby to byl kloub tak to bude dělat taky pořád. Počkej až to odejde.
17.25, 22. 8. 2010, odpovědět