mam otazku preco ked je toto forum moderovane niesu hanobne prispevky tipu alfy su koko... hned mazane a pristup s tych konkretnych ip zabanovany ? btw ma phorsuje spravanie niektorich ludi ktori vedia len hanobit a namiesto rady sa clovek docka len zlej nalady ? ..alfam zdar :) ...
23.04, 24. 8. 2010, odpovědětale toto forum moderovane uz 2 roky neni...podle toho to tady taky vypada.
23.36, 24. 8. 2010, odpověděthaha, ved keby to bolo moderovane a banovane, tak by nas napadali daleko viacej. takto to robi iba par skalnych VW dementov, ktori su nam beztak ukradnuti. netreba na nich reagovat a vsimat si ich
0.58, 25. 8. 2010, odpovědětto je skoda ...lebo ked clovek caka pomoc vid tema deliv eyes tak sa docka len takichto ohlasov ale kedze moj otec vlastny autodieli sam vidim ked unho makam kolko dementov jazdi na vw a na vlastne oci som sa otom presveedcil :) :) ale musel som toto napisat bo mi to neslo do hlavy ako je mozne ze este v dnesnej dobe sa najdu ludia s tak nizkim iq ze sa dokazu ktomuto takto postavit a vipisovat tu hanobne blbosti...
8.26, 25. 8. 2010, odpovědětpaaaana, gramatika ti nieco hovori ?
9.34, 25. 8. 2010, odpovědětnie :P
10.10, 25. 8. 2010, odpovědětst.Peter ... gramatika.... Aspon vidiš kolko kokotov jazdí v alfách , musel som to napísať... A kolko KOKOTOV si kupuje DEVIL EYES, tak na to nemám slov už vôbec... Máš nejaký problém zo svojimi svetlami ked ich chceš vymeniť za nejaké trápne číny ??? Hovoríš o Kokotoch a zabudol si sa pozrieť hlavne na seba
0.10, 26. 8. 2010, odpovědět