Jsou radia ktere umi MP3 a budou kompatibilni s multifunkcnim volantem a s changerem?Ma nekdo typ radia nebo to radio na prodej?Je cervene podsviceny?
17.33, 25. 8. 2010, odpovědětP@CO psal jsem ti mail jak to mam koupit a jak to funguje chtel jsem to stebou probrat jestli o tom neco vis
10.09, 29. 8. 2010, odpovědětahoj, ja osobne to zatial este nevlastnim ale chystam sa too v buducnosti kupit. funguje to na tom principe, ze sa to vzadu na radiu pripoji namiesto cd menica, no a mp3 ktore mas na sd alebo usb mozes cez svoje autoradio blaupunkt ovladat tak isto, ako povodny cd menic. co sa tyka toho ako to kupit; musis sa zaregistrovat na www.ebay.co.uk a nasledne aj na www.paypal.com. cez paypal uskutocnujes platby za tovar, ktory si cez ebay objednas. znie to mozno komplikovane, no ked to vsetko zmaknes, tak samotny nakup a platba prebieha velmi jednoducho, nemozes nic pokazit. v pripade, ze si na to netrufas, bude lepsie, ak vyhladas niekoho znameho kto taketo konto na tychto strankach zalozene ma a objedna ti tovar o ktory mas zaujem. ak mas otazky, kludne sa pytaj.
10.34, 29. 8. 2010, odpovědětJa moc s PC pracovat neumim tak proto jsem ti psal at se informuju a anglicky jsem na tom taky zle a proto ten mail o tel at ti to vysvetlim a ty tam umis objednavat?
10.50, 29. 8. 2010, odpovědět