Caute nemate nekdo nejaky tip na servis nebo sikovnyho mekanika v olomouckym kraji?nejlip okoli prerova?mam problem neco je spatne na predni naprave je nejak moc tvrda ale na testech tlumicu mi rekli ze predni tlumice jsou v klidu ze akorat ty zadni jsou uz horsi tak nevim cim to muze byt ten predek je tvrdej treba jestli nemam unaveny treba pruziny ale to nepoznam proto zhanim nekoho komu uz pod rukama uz nejaka ta alfa prosla.jinak mam 2,4jtd sportwagon 2002 150tkm.Diky za reakce
23.24, 25. 8. 2010, odpovědětbyl jsem na testech tlumičů , přední 93% a zadní 89%, když jsem po cca. 2 měsících chtěl měnit horní ramena s hrůzou jsem zjistil, že mám prasklé obě pružiny ( dost dlouho) , při jízdě to vůbec nešlo poznat. Jezdím do Litovle k Soukeníkovi a mají supr přístup a dá se i rozumně domluvit, jsem u nich spokojený.
10.30, 27. 8. 2010, odpovědětprasknute pruziny ? fuuu, tak to som este nevidel. ten motor je teda dost tazky, ale struny to s prehladom musia zniest
11.46, 27. 8. 2010, odpovědětRE:Radim,Máš pravdu k Soukeníkovy jezdím taky ,super přístup i jednání DOPORUČUJI!!!
16.54, 27. 8. 2010, odpovědět