Čau všichni, tak moje svíčky ngk jsou kaput, potřebuji nové tak kdyby jste někdo měli celou sadu Svíček NGK PLATINUM sada 8ks (4x BKR6EKPA + 4x PMR7A), bral bych je, jinak co jsem našel odkaz na e-bay je už neaktuální, tak kdyby jste i věděli objednací číslo v autodílech sem s ním, díky cuore sportivo
14.48, 27. 8. 2010, odpovědětahoj já osbně používám denzo Iridium a tady máš odkaz:http://tuning-centrum.cz/katalog/261-svicky-denso-iridium
16.42, 27. 8. 2010, odpovědětako si spoznal , ze mas sviecky v prdeli? svietila kontrolka? ako sa to prejavovalo na jazde? mam pocit, ze aj moje su " ta tam" len som si nie isty. mne auto cuka na studeno, start akoby na tri valce , ale po zahriati uz ide vpoho.diki :)
17.55, 27. 8. 2010, odpovědětčau, vždycky se mi nejdřív rozblikali vstřiky a pak zůstali svítit, auto se přeplo do nouzáku a vůbec nejelo, jednou závada pominula sama po druhé už ne tak jsme vyndali cívky a na prvním válci byla total k.o. ta guma na cívce, jiskřilo to na hlavu a špatně zapalovalo svíčky na prvním válci, a svíčky jsme vyndali taky a k.o. všechny, byli opálený jak popel z cigára, tak jsem dal zatím nějaký ježděný ale ještě dobrý a auto jede zas jak má, jinak když se ti dusí za studena, máš někde jenom prasklinku a přisává ti vzduch, mě osobně taky škubala a dotáhl jsem manžetu za váhou a vše o.k. cuore sportivo
11.46, 28. 8. 2010, odpovědětjinak nidko nemá radu kde koupit ngk platinum sada 8ks (4x BKR6EKPA + 4x PMR7A), ne dráž než za 4000, tolik se vás tady chlubilo za kolik koupili svíčky a teď nikdo nic, kurva alfisti si musí helpnout cuore sportivo
11.53, 28. 8. 2010, odpověděttermostat
15.50, 28. 8. 2010, odpovědětto saky: už jsem je sehnal za 3800, tak nevím co hledáš za problém, jinak se mi to zdá pořád dost, ptz kdybych je sháněl v UK tak by mě stáli něco kolem 2500, proč tedy všichni v čechách chtějí alfaře zdírat z kůže, a to si vem kolik vydělají angláni a kolik mi v čechách, tak nevím proč bych vyhazoval peníze z okna!!!
17.27, 28. 8. 2010, odpovědětZkus Brisk Tabor. Jezdim na ne 40t km a nestezuju si
20.12, 28. 8. 2010, odpovědět