Alfa romeo 156 sedan co sa oplati najviac, poruchovost, zazitok z jazdy spotreba, vase nazory , ktoru variantu odporucate.
13.27, 31. 8. 2010, odpovědět2.5 zazitok, 1.8 dobry pomer spotreba vykon
16.11, 31. 8. 2010, odpovědět2.5 je najlepsia volba...spotreba nie je o moc vacsia od TS-ka...mal som všetky motorizácie okrem 1.8 ale jazdil som na tom...V6-ka je kvalitný motor do ktorého nebudeš musieť pchať peniaze...TS su rizikové motory, keď netrafíš dobrý kus, tak budeš mať iba starosti...
17.16, 31. 8. 2010, odpovědětAhoj Tom, sám vlastním 2.5 V6, ale abych řekl pravdu, tak jsem také už trochu nervozní ohledně motoru, jak se pořád dočítám, že se ochotně zadírají a nevydrží víc jak 200 tis. Od výroby prý už mají vůle aby se ochotněji vytáčely do otáček, a když pak za několik desítek tisíc najetých km mají ještě větší vůle, tak berou olej. Tak nevím, co si už o alfáckých motorech mám myslet, myslím tím konkrétně o šestiválcích 2.5 . Ten můj ma najeto "snad" 166 tisíc a jen si přeju, ať se mi nezadře nebo nějak neodejde klika, atd... Co si Vy kluci myslíte o motoru 2.5 V6, jeho poruchovostí a spolehlivostí ? Díky
19.14, 31. 8. 2010, odpovědětAhoj Ondro V6, takze V6 je úplně jinak konstrukčně řešena než TS motory? Já jsem měl za to, že i V6 má větší vůle od výroby, než jiné motory ostatních značek, a když mají nalítáno kolem 200 tis., tak jsou vyběhané a jsou na odpis, že se zadírají, ojnice a písty jsou v háji, atd. Takže si myslíš, že ty V6-tky jsou motory v pohodě a při běžné údržbě a nevytáčení za studena vydží strašně moc, dejme tomu třeba 400 tis?
21.34, 31. 8. 2010, odpovědětZdravím páni, tak čo sa týka TS, ja osobne mám 2,0 Seles r.v. 01 a nalietané 285 tis. Pravidelná údržba, žiadne preteky typu čo to dá a podobne. No a motor mi šlape ako hodinky, neklepe, pekne si pradie... čiže tolko moja skusenosť.
0.02, 1. 9. 2010, odpovědětjá mám už 4 roky 1.8 T.S a zatím spokojenost! Na to, že to je 1.8 tak slušný zátah a spotřeba přijatelná k obsahu motoru! Ale je fakt, že pokud se o motor člověk nestará nebo nestaral, tak se to rychleji ukáže než u jiných značek! Skoro každý si tady stežuje na svůj motor, jak mu to papá olej a tamto nejde a tamto nejde...hold se o to musí starat a nejezdit 5ti km trasy a ještě to vytáčet, bo mu to třeba cuká! Pak se motor odvděčí tím, že ho ve 150 tis. můžete vyhodit! Mě to nežere olej, neklepe, tahá jak má ( stovku si dám v pohodě za 9 sec. ) a nakonec...na co na těhto našich silnicích mít nějaký velký obsah? Policajt na každém rohu, to samé i o dírách...pokud chcete pořádný zátah, kupte si motorku!!!!!
16.33, 1. 9. 2010, odpovědět