porádí někdo kde se v AL 156 2,4 jtd, rv. 9/99 nachází přepouštěcí ventil klimatizace. V servisu tvrdí že je vadný, ale na trubkách ani jinde u motoru jej nenašli, a tvrdí že jej někdo vymontoval a zahodil. Tak jestli někdo ví prosim o radu. Nechce se mi oddělávat palubka a hledat jestli není u radiátoru, když by tom utak nebylo. Dík
9.19, 7. 9. 2010, odpovědětTak jestli v servisu myslí expanzní ventil tak ten najdeš u výparníku pod přístrojovkou.
17.02, 8. 9. 2010, odpovědětdík a musí dolů celá palubovka?, nebo kudy se k ní dostane?
19.13, 8. 9. 2010, odpovědětExpanzní ventil by měl být přístupný z motorového prostoru a vykukuje ze skříně výparníku pod nádobkou na servořízení.Vedou do něj trubky z vysoušeče a kompresoru klimatizace.Jenom by mě zajímalo jak zjistili že je vadný.
20.46, 8. 9. 2010, odpovědětprotrhla se mě membrána ve výparníku pod předním levým světlem a ty kuličky co jsou uvnitř mě vlítly do potrubí. Tím pádem nešlo potrubí naplnit, v servisu to protlačili, ale prý ty kuličky ještě ucpaly ten ventil, takže nepřepouští a nejde tam natlačit tolik koli má být. A nechladí to naplno. Te nvýparník se prý má taky po určité době měnit, jako při údržbě.
12.08, 9. 9. 2010, odpovědět