ahojte, skuste mi niekto dohodit hadicu sania vzduchu, cast ktora je za vahou vzduchu. mam to tam prasknute, je tam blby pristup a paskou to uz neomotam. najlepsie novy diel. ak mate niekto poruke aj cele to sanie, tak kludne sem s nim, najlpesie nove, ale mi poradte, kde to zohnat za slusny peniaz. dakujem.
16.29, 12. 9. 2010, odpovědětauto je 1.6 TS.1998
17.02, 12. 9. 2010, odpovědětnormalne to vyber, odmasti a natri ciernym silikonom, po vytvrdnuti je to pruzne a silnejsie ako cela hadica
23.00, 12. 9. 2010, odpovědětwau, dik za radu. len problem je v tom, ze som zrucny, ale netrufam si na to vsetko odpajanie tych hadic kadejakych a nechcem to tam dojebat :) kde zozeniem ten cierny silikon, ako sa to vola nejako odborne aby som v mototechne nerobil kkta zo seba :DDD
15.56, 13. 9. 2010, odpovědětneviem ako sa to vola presne, robil som to davno. taky cierny technicky silikon, vyborne prilnavy ku plastu. to skor sa opytaj vo farby-laky predajni, tam budu vediet. ale fajny bol, by som kludne mohol z polamanej hadice nafuknut balon haha. hadicu vyberies v pohode, zhodis eska pasky na filtri, na klapke a odvetranie. a este je zospodu cez oko uchytena na plechovy pasik, to nevytrhni.
16.13, 13. 9. 2010, odpovědětjj super odkaz, len ja tu hadicu chcem novu:) ale skusim s tym silikonom ciernym daco popatlat :)
17.32, 13. 9. 2010, odpovědětnovou koupíš jedině v prodejnách FIAT nebo ALFA ROMEO
17.46, 13. 9. 2010, odpovědětjo chlapi, dik za pomoc, ta cena nieje za novu vobec hraozna, kludne si to kupim nove. som sa bal ze to bude ovela ovela drahsie. dakujem za rady :)
16.12, 14. 9. 2010, odpovědět