Ake ramena odporucate na 2,4 jtdm, nechcem tam dat "trw", lebo co som sa docital nic nevydrzia a su zbytocne drahe. To uz skor polske fast sa im vraj vyrovnaju. Zaujmalo by ma ake alfa davala od vyroby-tie dost vydrzia. Skuste nieco odporucit aj s cenou. Mozu byt aj nejake drahsie znacky.Dik
10.34, 15. 9. 2010, odpovědětORIGINÁL OD ALFY JSOU TRW JEZDÍM NA NICH 3 ROKY A NEMÁM ŽÁDNÝ PROBLÉM STOJÍ SKORO UPLNĚ STEJNĚ JAKO OSTATNÍ.Když budeš každej den lítat přes díry tak ti nevydrží nic.To není ramenama ale řidičem.
10.42, 15. 9. 2010, odpovědětV originale trw vydrzi na jtd tak 120tis km.
10.46, 15. 9. 2010, odpovědětA pořád znova a znova.... přečti si tu diskuzi někde níž... řešilo se to tu jen asi milionkrat. Ti to v rychlosti shrnu: Je to guma odlitek a čep, podle mě rozdíly minimalni, já osobne na 2,4 JTD měnim horní po cca 60 000 km ty silentbloky proste nevydrzí, a spodní vydrží zhruba dvojnásobek, tam bych řekl, že jako první to odskáče čep. Značky už jsem měl všelijaké, ale na našich drkotačkách odděláš všechno. Jinak momentálně mam dole TRW a nahoře FASTY... Dej tam na co máš, ale nečekej, že dvojnásob drahý ramena vydrží dvojnásobek... to bohužel pravda neni.
11.55, 15. 9. 2010, odpovědětja mam ramena fast aj vrchne aj spodne a po 10000km su v prdeli...buchoce to klebpoce to,vrzga to no koniec.Sa aj hambim niekoho previezt,lebo je to katastrofa...
12.30, 16. 9. 2010, odpovědětRicambi bude slusna znacka, montovali mi ji i u Rolneho.
22.44, 18. 9. 2010, odpovědět