Pri ceste do CZ mi praskla klika na AR 156 2.0 TS, Jedna se o uk verzi, najeto 77 000 mil. Zbytek auta je v perfektnim stavu, barva cervena, novy vyfuk komplet, brzdy atd. prodam na ND, cena 5000. Foto na zazadani. Velmi to specha. Auto je v severnich cech. Teplice. Telefon +447909276633
9.11, 17. 9. 2010, odpovědětAuto je prodano. Velmi me mrzi ze me alfa tolik zklamala. Vim ze ted budu bombardovan z mnoha stran ale musim napsat ze uz nikdy si ji nekoupim. Pozitek jizdz je super, motor pokud funguje super, interier kvalitni a take super. Ale spolehlivost coz ja opravdu potrebuji pri cestach do zahranici je spatna. Vice mene co jsem ji koupil jsem do ni neustale investovel vice a vice penez, stale se objevovalz nove zavady. A to nebylo nejake vyskakane auto, bylo po prvnim majiteli, melo najeto celkem malo km, pravidelne servisovano v uk alfe atd. Takze preji Vam alfistum mnoho stastnych km a jeste vice radosti. Me sice okouzlila ale mit za milenku kurvu taky nechci. Takze s alfou jsem se rozesel.
7.53, 21. 9. 2010, odpovědětTak tak, taky jsem v ni jezdil spoustu let, ale jak rikas za milenku kurvu se moc plati a ja zaplatil uz prilis moc ... Pozitek z jizdy super, ale uz jsme trosku pokrocili v letech, priority se meni a uz je priorita spolehlivost ... Moc rad by jsem si ji nechal v garazi a zase se "nekdy" povozil, ale to je moc luxus a na takove "semtam"svezeni uz by bylo prihodnejsi GTA, ze?! bye bye cuore sportivo ...
8.50, 21. 9. 2010, odpovědět