Prosím o radu .... chlapi mám 2.0 Ts min rok muj problém ve skratce jak je zima tak auto nenastartuje.... baterka new svíčky tež relátka také diagnostika nic .... auto bylo min rok potupně odtaženo na podvale do servisu směr pha venca kameník... na autě udělely new kabel k paliv relátku ale opět je tu zima a alfa stojíí... už jsi newím rady ... neměl někdo podobný problém ? .... děkuji za jakoukoliv radu ...aktuálně parkujei tak abych šlo auto odtáhnout )-: to je docela pod uroveň alfisty
1.10, 20. 9. 2010, odpověděttady je každá rada drahá, jdi do Passatu
2.13, 20. 9. 2010, odpovědětDrž hubu Zlatokopko ! Ti jebe ...
20.11, 20. 9. 2010, odpovědětJeníku,,nechci řídit tupé auto, passat nemá to kouzlo co alfa,
4.33, 20. 9. 2010, odpovědětNO a v cem je problem????nejde tam benzin???prece kdyz servis neco dela tak vi proc a ne ze jen meni a ono se to treba zlepsi.
7.28, 20. 9. 2010, odpovědětno a ted aby jsi zacal poradne carovat aby ti alfa vubec jela ... Alfa je jen penezni skartovacka na kolech a jede 200km/h ...
8.59, 21. 9. 2010, odpovědětzměň servis, venca kameník mladší je fušer!! umí tak možná plechařinu, toť vše
7.53, 20. 9. 2010, odpovědětJe potreba zjistit jestli nejde benzin nebo jiskra, muze to delat snimac otacek kliky ktery za studena blbne.
8.04, 20. 9. 2010, odpovědětnepíšeš či počuť palivové čerpadlo keď dáš kľúč do polohy pred štartovaním, alebo či ti zhasne kontrolka vstreku?
20.25, 20. 9. 2010, odpovědětchlapi..venca kamenik byl pro mě nouzovka )-: jinak ten snímač otaček jsem dal new (ležel jsem pod autem jak **** přístup jak penězům ) a nic volal jsem známemu co to dělal v servisu tak prý jednotka zablokovala přívod paliva takže nic . )-: zítra opět diagnostika .... nemuže být vadné náké čidlo teploty ..? newim nebo špatná pumpa paliva....( mužu mít full nadrž a také nic )
21.47, 20. 9. 2010, odpovědětMuzes mi shnile kabely k relatkum co jsou pred baterii, pak nefunguje obcas palivove cerpadlo.
12.21, 21. 9. 2010, odpovědětA len vtedy nevies nastartovat ked je zima alebo vobec.nepotlacil si nahodou ten gombk co je pod sedadlom?tuto chybu som mal al ja ked som vysaval auto vtedy som buchol dotoho a odvtedy to neislo.
13.00, 21. 9. 2010, odpovědětmates..chlape dík jen jse zeptám proč to blbne jen v zimě ? když je chaldno pokud to jsou ty kabely k relatkům .... děkuji moooc jinak to tlačítko pod sedadlem znám je off na benzin ....
21.31, 21. 9. 2010, odpovědětno v zime je chladnejsie tak sa kable ako kazdy iny material zmrstuju a roztahuju.. asi mas zly kontakt
22.53, 21. 9. 2010, odpovědětTak zítra jdu na výměnu paliv pumpy ... diagnostika napsala eror pumpa .... ,,,,muže mýt chladnější počasí vliv na tu pumpu ...abych jsi tým to stylem nekopil celou alfu na dílech :D
17.11, 22. 9. 2010, odpovědětTo ze vypise chybu pal. pumpy nemusi hned znamenat ze je zla.. takze ako vravia chlapci.. najprv kontakty, kable, relatka.. ja to tipujem na zly kontakt-konektor..
17.29, 22. 9. 2010, odpovědětopět diagnostika ... chyba relatátko na paliv pumpě ... byl jsem prohnat alfu ..točil jsem ji k 4 000otč ,,, žádný masakr ale šlo oto že při najezdu na nerovnosti štěrk atd... najednou zdechla reakce na plyn 0 tak jsem zastavil a nešla natočit vubec ... až po cca 5 minutách . opět jse rosvítila mrkev .(už klasika) (to relátko jsem vzal dom na pokojovou teploutu a po ránu při 8c nic chytla až po cca 4 min startování .... takže hlednám spojitost mezi tím že to nechce po ránu chladnějších teplotách chytnout a když najedu na bordel (tak zdechne ) ...až na to přídu ...tak tak vožeru jak nikdy .... doufám že nebudu abstinent do konce života :D
11.21, 30. 9. 2010, odpovědětZkus si to relátko pučit z jiný alfy, na jedné alfě jsem taky řešil, že když se ochladilo nefachalo relátko, výměna pomohla a vše maká
11.33, 30. 9. 2010, odpovědětJen otázka ..relátko z 98..bude stejné jako moje já mám 01 ?
11.41, 30. 9. 2010, odpovědětNeviem ti poradiť ale ja na JTD tam mam len 2 druhy relatok tak skus sa kuknut ako je na tom benzin a skus ich zameniť.
13.24, 11. 10. 2010, odpovědětKdyz u tech relatek dodrzis ty specifikace tak by mely sedet si myslim:)
18.16, 11. 10. 2010, odpovědětked som sa dobre docital tak ti motor toci , ale nenaskoci..ja som mal podobny problem s octaviou.ked bolo vonku pod nulou tak mi to nechcelo startovat(ani motor sa netocil). Nakoniec zavada bola v skrinke zapalovani.po vymene frcalo dalej..
21.56, 11. 10. 2010, odpovědětaaachhjooo .... relátka nová , a nic ,,vždy de o 1 start poté jeto ok dal jsem ji do servisu opět ..(v servisu pane není problém ) dnes jsem tam volal pumpa ok.lambda ok baterka ok.starter ok. při diaknostice opět snímač oteček ko ... tej jsem cca 4 měsíce kupoval nový a co já vím tak snímáč otaček je bud ko nebo je ok takže v servisu auto stojí proteže nevíííí )-:
17.05, 2. 12. 2010, odpovědětuz ti to musi byt jasne... mas zlu kabelaz, daj elektrikarovy...
20.46, 2. 12. 2010, odpovědětDle mě to není špatným paliv. relátkem, ale těma kabelama co jdou do něj, vyndej všechny ty relátka co jsou před baterií a prostříkej to dolů na ty kontakty a kabely kontaktolem.
21.55, 2. 12. 2010, odpovědětKluci já už jsem napral tolik Kontaktelu a furt nic .... zitrá jse tam pojedu mrknout do servisu co udělaly na alfe )-:
18.08, 4. 12. 2010, odpovědětA na palubovce ti svítí v pravém budíku ta kontrolka co vypadá jako tryska na vstřikování? Navíc by to mohl být snímač otáček na klikovce nebo kabeláž k němu, i když najedeš na terén, roztrhlý kabel v bužírce se rozpojí a řídící jednotka zjišťuje, že se ti netočí klikovka a zdechneš :-) je toho tolik co to může být a pak zjistíš, že to byla taková kravina :-D
11.11, 7. 12. 2010, odpovědětčerpadlo jede má i správný tlak (změřeno) a relé je 100% funkční , svíčky jsou suché jak polní cesta,a v servisu vše kontrolovaly už neví viz kabely ... )-: to bude taká píčovina náký drátek že exnu flašku a svámi jse o to podělim ať se vám to nestane ..
13.02, 8. 12. 2010, odpovědětNo právě že ty svíčky jsou suché! Po několika marných pokusech o start pokud by šel benzin do válců MUSÍbýt svíčky MOKRÝ OD BENZÍNU!!!! a POKUD NEJSOU NEJDE TI SMĚS DO VÁLCŮ!!!! Čili čerpadlo
17.15, 8. 12. 2010, odpovědětnebo nespinaji ty vstrikovace,but nemaji napajeni,nebo je blokuje z nejakeho duvodu ridici jednotka.opravdu nezavidim takou zavadu.
10.54, 9. 12. 2010, odpovědětdiagnostika ... fiat ecu scan full verze (nenovější ) tu také používám
13.04, 8. 12. 2010, odpověděthmm ja budem taky rad az to vyriesis... kazdy den tu kukam ze ci to uz nemas zistene a stale nic :-/... ale aspon ze ti svieti kontrolka tlaku oleja mne nesvieti vobec...
16.11, 8. 12. 2010, odpovědětservis ,,, pane páte KO snímač otáček a+ snímač na klice ... Tak jsem tam jel ,,, auto chytlo na první pokus ale pokud jsem ho přišlap ke 3 000 ,,tak okamžitě otačky dolu a jelo snad na 3 ... tak že jsme na to neměl nervi a po výměně názoru :D jsem auto odvezl (že prý newí co stím ) (není to dobrý pocit když nekám dáte auto s problemem že nechce nastartovat, a oni vám řeknou že to sice chytne ale je tam nouzový režim ..takže jsem jim zaplatil za snímáč otáček ,,ten predešlý tam byl cca 3 měsíce prý byl vadný já mám za to že když je snímač KO tak jednotka newí polohu a nenastartuji .... (začínám měnit snímače rychleji než olej :D
12.58, 10. 12. 2010, odpovědětco to za servis kks... ale je to tak ten pristup v servisoch talianskych aut a motoriek je na nic.... kamos mal talianksu motorku a isiel do servisu ze mu treba suciastku ich odpoved bola "spustite motorku do jazera"
13.32, 10. 12. 2010, odpovědětMůj názor jestly je to nissan nebo honda ,alfa nebo škoda ,,, každé auto se muže srát .. lidem co tvrdí jak je u itala na shit eletrika, rád řeknu že pod kapotou je pan bosch :D
11.11, 12. 12. 2010, odpovědětHele já měl oba snímače otáček v hajzlu, jezdil jsem, jen to blblo, někdy jsem nenastartoval, po chvilce mi to chytlo jako u tebe na videu. Nejdřív mi podle diagnostiky v alfa servisu měnili ten nevím přesně který snímač otáček a pak při generálce motoru mi měnili ten druhý co je myslím v motoru, abych nekecal, zhasla kontrolka poruchy(to je to co vypadá jako střiky) a pohoda jazz :-) no kdybys byl někde od zlína, tak tam znám super kluky, co mi dělali i tu generálku motoru, nenatahujou cenu, jsou moc šikovní a auto šlape jak hodinky, ne jako v jiných servisech, že ti opraví auto a něco ostatní pojebou a si do měsíce zpátky :D. Popřemýšlej a můžu ti dát kontakt. Nezaručuji že to bude hned a v klidu,ale za ně strčím ruku do ohně.
8.27, 17. 12. 2010, odpovědětDoufám, že jsem to celé nějak nepopletl :-) Ale jak jsem psal, snímač otáček mi v AR servisu vyměnili, smázli chyby,ale stejně mi pak sem tam problikla a svítila ta chybová kontrolka.
8.30, 17. 12. 2010, odpovědětMě by zajímal kontakt na ty super kluky ze Zlína, co umí Alfy. Tak nahoď nějaký kontakt...
8.49, 17. 12. 2010, odpovědětKONEC :D Tak panové snad je Hotovo ,na začátku byl servis venca kameník tak jsem zaplatil zřejmě za velké H**** Tu stále byl )-: v létě jsem jezdil v pohodě a jak tu bylo chladno konec .. takže servis jablnec .. tam my řekly že to dají do kupy po opravdu Ostré výměně názoru po 14 dne kdy auto bylo v nouzáku a oni mě řeknou tamhle stojí ..přineste diagnostiku...... Tak jsem auto dal Tady do Liberckého servisu super !! jednájí a rychlost super a cena opravdu paráda ...a ve finálé jsem měl celkové 2 x snímače na otačky KO a 1 krát snímač na vačce .. (rozvody dolu ) také jsme poměnil relátka za nové ... Takže přesně cenovka je 22 800 kč a cca 2 měsíce bez auta po servisech ... Trochu mě sere že člověk má 3 jiné diagnostiky a nikde my to neřeklo VADNÉ ČIDLO NA KLICE kluci štasné a veselé >>>
9.09, 24. 12. 2010, odpovědětTady je link na foto ..co jsem jsi odvezl od kameníka oděrky atd .. už jsem tam byl na reklamaci new nástřik kapoty ale je to pomeranč jako prase ! nebudu už jezdit směr praha když má někdo levé ruce .. http://maxelit.rajce.idnes.cz/servis_pha_...._super/
9.15, 24. 12. 2010, odpovědětAhoj Maxi, mam ten sami problem a bzl byl bych rad kdyby jsi upresnil co tedy te menily, proto ze to je hrozne. Ted ji mam v garazi a jak rikas pokud stoji delsi dobu a vystydne tak nenastartuju az po dlouhe dobe . muj email je boudajosef@seznam.cz ,pokud budes tak hodny tak muzes mi to poslat na email . Diky pepa
22.52, 7. 1. 2011, odpovědětNEW čidlo na vačce ,,, + před tím new čidlo otáček .alfa muže jet se špatným čidlem na vačce !!! a to mě stálo rok utrpení !!!
0.42, 8. 1. 2011, odpovědět